Cum aleg o rochie casual?

Rochia este piesa vestimentara pe care femeile o indragesc cel mai mult. Este acea piesa de vestimentatie pe care doamnele si domnisoarele aleg sa o poarte atunci cand participa la diferite eveimente.

Rochia este piesa de vestimentatie pe care femeile o poarta insa si in alte situatii, chiar si atunci cand nu trebuie sa se imbrace neaparat elegant. Exista rochii care se incadreaza perfect in stilul casual, printre care si aceasta rochie dama hanorac turquoise tie die cu gluga si spatele-gol, care este usor de asortat intr-o tinuta de zi lejera, alaturi de o pereche de tenisi sau pantofi sporti si o sapca sport.

O astfel de rochie este confectionata din bumbac in proportie de 80% si poly 20%, este prevazuta cu gluga, si are un design drept si nonconformist. Rochia are siret in talie, iar prin strangerea acestuia, spatele devine gol.

Exista insa diferite alte modele de rochii la Foggi, iar doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei astfel de piese de vestimentatie trebuie sa tina cont de unele detalii foarte importante, pentru a face alegerea corecta.

In ceea ce priveste doamnele si domnisoarele de exempu care au unerii lati, trebuie facuta precizarea ca pentru ele atunci cand doresc sa obtina o tinuta casual ireprosabila, nu unt potrivite sub nici o forma rochiile cu bretele foarte subtiri, sau chiar si cele fara bretele.

In cazul lor, sunt potrivite fie modelele in clos care au un umar dezgolit sau bretele late, fie rochiile ale caror decolteu este cat mai discret. Cu siguranta insa, si o rochie dama hanorac turquoise tie die cu gluga si spatele gol, li se potriveste de minune acestor doamen si/sau domnisoare.

O rochie dama hanorac turquoise tie die cu gluga si spatele gol este potrivita de-asemenea si pentru femeile care au corpul atletic, fara a avea o talie foarte accentuata, cu bustul de dimensiuni mici.

O astfel de rochie este ideala pentru ca desi femeile respective nu au bustul ca punct forte, au picioarele sexy, iar rochia scoate in evidenta acest aspect. O femeie cu o astfel de silueta si cu o astfel de rochie, mereu va atrage toate privirile.

Pentru femeile care au corpul atletic insa, sunt potrivite si rochiile in clos, care se pot accesoriza cu o curea sau cu un cordon pentru a marca talia. Nici rochiile de tip baby-doll nu sunt de neglijat de catre femeile care au corpul atletic, mai ales daca au imprimeuri si unele detalii in zona bustului.

In ceea ce priveste doamnele si domnisoarele care au silueta de tip clepsidra, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt invidiate de catre mai toate femeile in conditiile in care au cea mai dorita proportionare a formelor. Aceste femei pot alege sa poarte ce rochii isi doresc, iar o rochie dama hanorac turquoise tie die cu gluga si spatele gol cu siguranta nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei care are o astfel de talie.

De-asemenea, doamnele si domnisoarele care au silueta de tip clepsidra, pot alege de exemplu sa poarte rochii casual toamna, iar cand afara se raceste considerabil, o rochie poate fi completata de un palton si de o pereche de cizme pana la genunghi, pentru a completa tinuta.

Exista asadar o multime de optiuni pe care le au la dispozitie doamnele si domnisoarele in momentul in care intentioneaza sa isi creeze tinuta, iar piesa de rezistenta doresc sa fie o rochie casual. Ele ar trebui sa tina cont de unii factori importanti precum materialul din care este confectionata rochia, culoarea rochiei, dar si de accesoriile pe care le vor purta pentru a-si completa tinuta.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos