CUM ORGANIZEZI O PETRECERE LA PISCINĂ

Unde îţi poţi etala costumul de baie, unde poţi ciocni băuturi răcoritoare, unde poţi face întreceri de sărit în apă dacă eşti departe de mare şi vrei să te distrezi alături de prieteni, dacă nu în jurul unei piscine pregătite de petrecere. 




Avantajul anotimpului cald este că, datorită temperaturii ridicate, îţi permite ca fiecare petrecere lângă apă să poată dura nu doar în timpul zilei, aşa că, hai să pregătim împreuna un pool party care să dureze chiar şi 24 de ore!

Pentru început, ne vom gândi la pregătirea unor cocktailuri cât mai gustoase şi mai frumos colorate, în ton cu vara şi cu energia care vrei să învăluie întreaga locaţie, le ornăm cu fructe şi accesorii speciale pentru a fi cât mai atractive şi mai greu de lăsat din mână. 



Dacă am pus la punct răcoritoarele, elementele în jurul cărora se va învârti întreaga petrecere, e timpul să ne concentrăm şi pe mâncare, astfel, pe o masă lungă, de unde se vor putea servi toţi invitaţii, vom aşeza platouri cu fructe de tot felul, gustări, dulciuri şi, mai spre dimineaţă, o vom completa cu farfurii cu pizza proaspăt comandată.



Nu există petrecere fără muzică, iar pentru ca prietenii tăi să se simtă în largul lor, aceasta trebuie aleasă şi în funcţie de preferinţele lor, însă trebuie să ţii cont şi de intuiţia ta care te va ajuta să alegi un playlist ideal: inspiră-te din hiturile verii şi surprinde-ţi invitaţii!



Vedem pe Pinterest câte un pool float imens, colorat şi funny de la care nu îţi poţi lua gândul, şi cu siguranţă, reacţiile petrecăreţilor vor fi asemănătoare când vor vedea piscina „invadată” de astfel de accesorii care vor înveseli întregul loc. 



Pentru că am stabilit deja prelungirea petrecerii, este clar că va veni momentul în care se va întuneca, motiv pentru care trebuie să ne pregătim cu instalaţii de luminiţe, prinse deasupra piscinei, care vor contribui la atmosfera desprinsă din petrecerile pe care le admirai în filmele americane.



Pentru că vrem ca acest party să fie unul greu de uitat, trebuie să avem un as în mânecă, şi anume să pregătim o surpriză de care se vor putea bucura toţi cei prezenţi: distracţie în…spumă!

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos