Cum sa Arati Grozav Intr-un Trening

Descriere

In prezent, treningul nu mai este destinat strict salii de sport. Acesta se poate purta si pe strada in tinute uimitoare care vor atrage atentia. Poate exista o singura problema - pantalonii de trening, daca nu stii cum sa ii alegi si sa ii porti, nu vor arata intotdeauna magulitor. Vom vedea in continuare cum ar trebui sa alegi si sa accesorizezi un trening pentru a arata fabulos.

Cum sa alegi treningul pentru ca pantalonii sa arate excelent?

In general, bluza unui costum, de trening nu este dificil de ales. Pantalonii, insa, ar trebui alesi cu cea mai mare atentie. Acestia ar trebui sa aiba un aspect personalizat si sa iti puna cat mai bine in valoare conformatia. Pentru a obtine aspectul corect, alege o pereche care se potriveste bine si are o croiala usor conica. In acest mod pantalonii vor avea un aspect casual si ar trebui sa fie mai atragatori decat cei supradimensionati pe care ii porti prin casa. Cauta o croiala care sa iti completeze formele corpului si nu sa le ascunda. Manseta ar trebui sa ajunga la mijlocul gambei sau deasupra gleznei si, daca pantalonul nu are aceasta manseta, o poti realiza chiar tu.

Cauta treninguri din materiale moderne

Treningurile pentru femei se pot gasi intr-o gama variata de materiale - denim, piele artificiala, spandex, poliester, matase, satin, velur, etc. Pantalonii de trening confectionati din tesaturi usoare vor pune in valoare silueta. Pentru un aspect mai formal si mai glamuros, alege modelele din amestec de spandex si poliester, cu sau fara gluga si fermoare, in culori atragatoare.

Alege treninguri accesorizate atractiv si in culori vii

Cand alegi un costum de trening, ia in considerare culoarea, modelul si accesoriile acestuia. Treningurile clasice negre, gri sau albe sunt cele mai versatile si se pot imbraca in diverse ocazii, dar pot opta si pentru culori vii, precum lila, visiniu, roz sau albastru deschis. O pereche de pantaloni de trening negri sunt o achizitie buna si se pot purta in diverse ocazii, dar nu te limita - poti gasi treninguri in curcubee de culori care te pot face sa arati fabulos. Daca eziti, poti incepe cu culorile subtile, precum culoarea maslinului sau a piersicii, sau o culoare luminoasa si distractiva precum rosu sau rozul. De asemenea, cauta treningurile cu accesorii haioase, cum ar fi bluzele cu fermoar la spate, buzunarele cu fermoar, mansetele si braul colorat, paiete sau chiar funde. Joaca-te cu modelele florale sau de piele de animal si evita treningurile cu pantaloni cu scris pe partea dorsala care sunt recomandati pentru o tinuta neglijenta de stat in casa.

Asorteaza treningul cu pantofii

Daca ii vei asorta adecvat, poti purta aproape orice pantof cu trening sau un pantalon de trening. Datorita faptului ca pantalonii sunt pana deasupra gleznei, pantofii tai vor iesi in evidenta, fiind accesoriu de care ai nevoie pentru a schimba complet aspectul tinutei. Poti sa fii sigura ca un pantof bine ales in care te simti confortabil va da stil tinutei. Astfel stiletto-urile sau sandalele cu toc sunt perfecte pentru o iesire de noapte. Pentru o tinuta casual, incearca o pereche de pantofi sport, botine sau balerini. Se recomanda, insa, sa eviti sa porti cizme sau flips-flop-uri cu trening.

Accesorizeaza cat mai simplu tinuta

Pentru a face costumul de trening sa arate grozav, trebuie sa acorzi atentie suplimentara detaliilor. Alege cu atentie unul sau doua accesorii, precum o esarfa, un pantof colorat sau o poseta mica, si nu exagera cu cerceii supradimensionati, straturi de coliere sau palariile si esarfele.

Poti purta o geanta de mana structurata sau chiar un model de lux care sa completeze tinuta. De asemenea, o geanta supradimensionata va arata dragut pentru zilele de weekend.

Ochelarii de soare rotunzi sau supradimensionati te vor face sa arati foarte sic, iar o sapca poate conferi tinutei un aer casual, atletic. Adauga un pic de farmec cu o pereche draguta de cercei in forma de picaturi sau un colier discret si incearca o bratara sau un ceas mare.

Aranjeaza-ti parul si machiajul

Daca vrei sa fii sigura ca nu vei arata in trening ca si cum abia te-ai dat jos din pat, machiajul si coafura sunt esentiale. Pentru a obtine un aspect natural, incearca sa nu exagerezi cu machiajul, iar coafura ar trebui sa fie cat mai confortabila si discreta.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos