Cum sa Introduci o Maleta de Dama in Outfituri Simple si Stylish

Maleta, clasica helanca, este una dintre cele mai comode si practice piese vestimentare, care iti va permite sa realizezi o tinuta plina de stil, indiferent de moment sau context. Maleta este caracterizata de specificul gulerului inalt care se muleaza confortabil pe intreaga lungime a gatului, astfel ca este ideala pentru sezonul rece.

Malete pentru doamne si domnisoare

Maleta, bluza pe gat, este recunoscuta si sub denumirea de helanca. Maleta sau helanca de dama reprezinta o piesa vestimentara foarte versatila, care datorita complexitatii de materiale si culori pe care le ofera, poate fi combinata vestimentar in cele mai interesante, confortabile si moderne outfituri. Maletele sunt realizate din fibre extrem de confortabile, astfel incat sa iti ofere o experienta vestimentara foarte comoda.

Gama de produse ofera variante dintre cele mai variate, oferindu-ti posibilitatea de a-ti alege modelul preferat si potrivit tendintelor tale. Astfel, poti alege o maleta colorata sau nude, maleta scurta, lycra sau din bumbac.

Foarte apreciate sunt maletele cu maneca scurta, oferind un look foarte nonconformist si interesant, opozitia dintre gulerul inalt si lipsa manecilor realizand un joc vizual aparte.

Din punct de vedere cromatic, poti merge pe o paleta foarte mare de variante, alegand intre malete albe de dama, malete rosii, albastre, negre, nude sau imprimate. Aceasta piesa vestimentara simpla  iti va oferi posibilitatea realizarii unora dintre cele mai diferite tinute, de la cele office, pana la cele sport sau casual.

Cum introduci maleta in outfiturile preferate

Maleta sau helanca de dama este piesa vestimentara destinata mai mult sezonului rece, astfel ca iti vei putea realiza tinute pentru zilele friguroase in cele mai interesante modalitati si combinatii. Devenita piesa de baza a garderobei oricarei doamne, maleta, fie ca este din bumbac, lana, lycra sau alta textura, te va ajuta sa dai un plus de farmec si feminitate tinutei tale.

Maleta de dama este o piesa minimalista, astfel ca permite o accesorizare indrazneata. Poti purta helanca de dama cu o vesta pe deasupra, din piele sau blana, cu un sacou sau chiar cu un hanorac relaxat. O tinuta casual vei obtine daca pe deasupra maletei adaugi un pulover oversize, cu maneci perforate sau cu forme asimetrice.

De asemenea, poti purta helanca si cu un pulover tip palton. Pentru a da un plus de culoare tinutei, alege sa adaugi coliere mari si stridente, creand astfel un efect vizual indraznet. Maleta de dama, fie ca este un model cu maneca scurta sau lunga, va forma o tinuta plina de stil in combinatie cu o fusta midi sau cu o pereche de pantaloni cu talie inalta.

Tipuri de tinute care includ o maleta      

Maleta de dama, prin caracteristica de a-ti permite combinatii dintre cele mai diferite, poate fi parte componenta din tinute variate, pornind de la cele de zi cu zi, pana la cele office sau elegante. Daca doresti sa introduci maleta de dama in tinutele tale office, trebuie sa stii ca reprezinta o varianta foarte buna. Maleta in culori neutre se va putea purta cu un sacou, impreuna cu o pereche de pantaloni eleganti sau cu o fusta dreapta midi.

Astfel, vei putea realiza tinuta office potrivita unei zile la birou sau pentru o intalnire de afaceri. Atunci cand te pregatesti sa iesi in oras cu prietenii, iti poti realiza o tinuta casual, alegand sa porti maleta colorata in combinatii indraznete cu pulovere largi, jachete sau veste din blanita, cu pantaloni scurti din stofa sau cu fuste mini stramte. Aceasta tinuta iti permite o accesorizare curajoasa, astfel ca poti purta coliere, bratari sau cerceii preferati.

Daca pleci intr-o plimbare relaxanta pe aleile unui parc, poti purta o maleta de dama confortabila, cu un cojocel din piele sau cu o geaca impermeabila. Maleta sport de dama poate fi purtata cu pantaloni si pantofi sport, astfel ca vei obtine o tinuta sport, relaxata si degajata. Maleta eleganta te va ajuta sa compui o tinuta rafinata, in combinatii indraznete cu fuste midi largi sau cu o pereche de pantaloni din stofa.

Incaltamintea asortata unui outfit  in care este inclusa o maleta va fi aleasa in functie de specificul tinutei. Astfel, te vei bucura de multe posibilitati in care maletele si incaltamintea se intalnesc intr-un cadru echilibrat din punct de vedere vestimentar si al tendintelor recomandate.

Maleta, un plus de feminitate

Maleta de dama iti va conferi un plus de feminitate, prin caracteristica de a se mula placut pe formele corpului. Astfel, iti vei asigura un plus de atractivitate, fiind sigura ca vei capta toate privirile. Mai mult decat atat, maleta iti da posibilitatea de a adauga tinutei tale o serie de accesorii care  iti vor puncta cu mult stil eleganta, frumusetea si feminitatea.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos