Dressing ‘’capsulă’’
Orice femeie trăiește din când în când dilema ținutei potrivite: Ce culoare să port? Cu ce se asortează mai bine fusta asta? Oare bluza albastră merge cu pantalonii ăștia? În astfel de cazuri e de ajutor să deschidem dressing-ul ”capsulă”.

Dressing-ul  ”capsulă” e soluția ideală pentru zilele în care n-ai idee ce să porți. În esență, un dressing ”capsulă” este un mini-dulap în care pui toate piesele pe care le iubești și care sunt foarte versatile. Acest concept a devenit extrem de popular în ultimul timp și nu degeaba.

Cum organizăm un astfel de dulap-minune? Ideea e să plecăm de la o paleta de culori și câteva piese care se potrivesc unele cu altele, apoi să completezi cu articole deosebite. 

Hai să vedem pașii necesari:

1.       Goliți-vă dressing-ul;

2.       Sortați toate hainele în patru categorii: ‘’le iubesc’’, ‘’poate le voi purta’’, ‘’nu le port’’, ‘’de donat’’;

3.       Grupați hainele rămase pe culori și alegeți o paleta unde aveți mai multe piese de bază;

4.       Selectați pantofii potriviti; 

5.       Mergeți la shopping și găsiți piese interesante și accesorii.

Pentru prima parte a procesului ai nevoie de o zi întreagă: jumătate pentru a face ordine în lucruri și cealaltă jumătate ca să-ți faci curaj să renunți la hainele pe care, să fim cinstite, nu le-ai mai purtat de nu știu când. N-au trecut testul timpului, asta e, ne despărțim și mergem mai departe! 

Etapa a doua e mai simplă și fără lacrimi: mergi la cumpărături sau, și mai simplu, intră pe foggi.ro și comandă piese speciale, care te vor scoate în evidență. Le vei combina ușor cu multe dintre hainele versatile pe care le-ai păstrat din garderoba veche. Spor la sortat și la asortat!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos