Dressing ‘’capsula’’

Orice femeie traieste din cand in cand dilema tinutei potrivite: Ce culoare sa port? Cu ce se asorteaza mai bine fusta asta? Oare bluza albastra merge cu pantalonii astia? In astfel de cazuri e de ajutor sa deschidem dressing-ul ”capsula”.
Dressing-ul  ”capsula” e solutia ideala pentru zilele in care n-ai idee ce sa porti. In esenta, un dressing ”capsula” este un mini-dulap in care pui toate piesele pe care le iubesti si care sunt foarte versatile. Acest concept a devenit extrem de popular in ultimul timp si nu degeaba.
 
Cum organizam un astfel de dulap-minune? Ideea e sa plecam de la o paleta de culori si cateva piese care se potrivesc unele cu altele, apoi sa completezi cu articole deosebite. 
 
Hai sa vedem pasii necesari:
 
1.       Goliti-va dressing-ul;
 
2.       Sortati toate hainele in patru categorii: ‘’le iubesc’’, ‘’poate le voi purta’’, ‘’nu le port’’, ‘’de donat’’;
 
3.       Grupati hainele ramase pe culori si alegeti o paleta unde aveti mai multe piese de baza;
 
4.       Selectati pantofii potriviti; 
 
5.       Mergeti la shopping si gasiti piese interesante si accesorii.
 
Pentru prima parte a procesului ai nevoie de o zi intreaga: jumatate pentru a face ordine in lucruri si cealalta jumatate ca sa-ti faci curaj sa renunti la hainele pe care, sa fim cinstite, nu le-ai mai purtat de nu stiu cand. N-au trecut testul timpului, asta e, ne despartim si mergem mai departe! 
 
Etapa a doua e mai simpla si fara lacrimi: mergi la cumparaturi sau, si mai simplu, intra pe foggi.ro si comanda piese speciale, care te vor scoate in evidenta. Le vei combina usor cu multe dintre hainele versatile pe care le-ai pastrat din garderoba veche. Spor la sortat si la asortat!

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos