Poti conta mereu pe jeansi

Stii starea aia in care te enervezi o ora cautand pe Netflix un serial nou si interesant, doar ca sa ajungi sa te uiti la unul dintre vechile favorite? Asa se intampla in unele dimineti cand vrei sa te imbraci in ceva, dar nu stii in ce si ajungi la celebrii jeansi si un tricou. Nu te panica, poti sa arati extraordinar si asa! Niste pantaloni cu talie inalta, care subtiaza, si o bluza asimetrica bine aleasa garantat iti vor asigura cateva capete intoarse dupa tine. 

Daca ai de mers la o intalnire si nu poti purta o tinuta chiar sport, poti sa asortezi la jeansi un sacou si o pereche de stiletto. Combinatia pe care ti-o propunem, blue-jeans si sacou alb, nu va da gres niciodata. Ai grija, totusi, sa nu te asezi langa un amic mai stangaci, mai ales daca bea un pahar de vin rosu :) .

Hai sa vedem care e trendul pentru jeansi toamna aceasta. Pare ca slim si skinny trec in planul doi, pentru moment. Dupa aproape 15 ani de suprematie, e timpul sa ne aerisim gleznele, cum frumos spune Marie Claire. Lunile urmatoare, vedete devin jeansii largi si foarte largi. 

Daca iti place stilul boyfriend, incearca anul asta baggy, pe care poti sa-i porti atat cu pantofi eleganti si o bluza fancy, dar si cu snickers si un cardigan incheiat doar la cativa nasuri. Poate inca nu esti pregatita sa renunti la skinny. Ce parere ai despre side splits? Fie ca sunt despicati pe interior sau pe exterior, merg foarte bine purtati si pe tocuri si cu pantofi cu talpa joasa. Pentru cele mai conservatoare dintre noi, vor exista intotdeauna the strait jeans. Un model care nu se demodeaza niciodata si care ar fi bine sa-si gaseasca un loc si in sifonierul tau. Ii poti purta cu botine, cu pantofi cu toc si cu sandale, vara viitoare. Fie ca le faci o manseta jos sau ii lasi ca atare, merg bine cu un pulover pana in talie, dar si cu unul oversize. Evident, nimic nu te poate opri sa le asortezi un sacou sau o bluza vaporoasa si o poseta chic. Nu in ultimul rand, toamna aceasta ne aduce in prim plan modelul trousers, cu talie inalta, eventual cu cateva pense. Asorteaza la ei un tricou si sacou sau o bluza petrecuta. In materie de incaltari, trousers merg cu orice, de la snickersi colorati, la pantofii tip loafer cu varf taiat.

Pana la urma, indiferent care sunt directiile revistelor de moda, cand alegi in ce te imbraci, tine cont de starea ta. Stii doar ca arati cel mai bine atunci cand te simti bine :) .

 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos