Poți conta mereu pe jeanși

Știi starea aia în care te enervezi o oră căutând pe Netflix un serial nou și interesant, doar ca să ajungi să te uiți la unul dintre vechile favorite? Așa se întâmplă în unele dimineți când vrei să te îmbraci în ceva, dar nu știi în ce și ajungi la celebrii jeanși și un tricou. Nu te panica, poți să arăți extraordinar și așa! Niște pantaloni cu talie înaltă, care subțiază, și o bluză asimetrică bine aleasă garantat îți vor asigura câteva capete întoarse după tine. 


Dacă ai de mers la o întâlnire și nu poți purta o ținută chiar sport, poți să asortezi la jeanși un sacou și o pereche de stiletto. Combinația pe care ți-o propunem, blue-jeans și sacou alb, nu va da greș niciodată. Ai grijă, totuși, să nu te așezi lângă un amic mai stângaci, mai ales dacă bea un pahar de vin roșu :) .

Hai să vedem care e trendul pentru jeanși toamna aceasta. Pare că slim și skinny trec în planul doi, pentru moment. După aproape 15 ani de supremație, e timpul să ne aerisim gleznele, cum frumos spune Marie Claire. Lunile următoare, vedete devin jeanșii largi și foarte largi. 

Dacă îți place stilul boyfriend, încearcă anul ăsta baggy, pe care poți să-i porți atât cu pantofi eleganți și o bluză fancy, dar și cu snickers și un cardigan încheiat doar la câțiva nasuri. Poate încă nu ești pregătită să renunți la skinny. Ce părere ai despre side splits? Fie că sunt despicați pe interior sau pe exterior, merg foarte bine purtați și pe tocuri și cu pantofi cu talpa joasă. Pentru cele mai conservatoare dintre noi, vor exista întotdeauna the strait jeans. Un model care nu se demodează niciodată și care ar fi bine să-și găsească un loc și în șifonierul tău. Îi poți purta cu botine, cu pantofi cu toc și cu sandale, vara viitoare. Fie că le faci o manșetă jos sau îi lași ca atare, merg bine cu un pulover până în talie, dar și cu unul oversize. Evident, nimic nu te poate opri să le asortezi un sacou sau o bluză vaporoasă și o poșetă chic. Nu în ultimul rând, toamna aceasta ne aduce în prim plan modelul trousers, cu talie înaltă, eventual cu câteva pense. Asortează la ei un tricou și sacou sau o bluză petrecută. În materie de încălțări, trousers merg cu orice, de la snickerși colorați, la pantofii tip loafer cu vârf tăiat.

Până la urmă, indiferent care sunt direcțiile revistelor de modă, când alegi în ce te îmbraci, ține cont de starea ta. Știi doar că arăți cel mai bine atunci când te simți bine :) .
 


Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos