De ce sa ne cumparam haine noi de Paste?

Inainte sa intelegem de ce sa ne innoim, sa ne uitam in trecut putin si sa vedem de unde a pornit acest obicei.În creştinismul timpuriu, cei care se botezau în timpul slujbei de Paşte erau îmbrăcaţi în alb. Ei purtau alb întreaga săptămână,de obicei aceleasi vesminte, ca pe un simbol al noii lor vieţi. Cei deja botezaţi nu purtau haine albe, ci haine noi, pentru a arăta că împărtăşesc noua viaţă a lui Hristos. În acest fel, obiceiul de a purta haine noi a devenit o tradiţie de Paşte.

Obiceiul se pastreaza pana in zilele noastre, cand nu doar din cauza traditiei este bine sa ne cumparam ceva nou, ci si pentru starea noastra de bine, de obicei primavara fiind momentul in care se face curatenie in dressing si se inlocuiesc piesele vestimentare vechi.

Astfel, fie ca alegi sa fii traditionala si sa tii cont de partea religioasa a obiceiului, fie ca iti place doar sa iti schimbi garderoba la venirea primaverii, noi venim in ajutorul tau 
oferindu-ti 10% extra reducere la toate produsele deja reduse! Te asteptam pe site-ul nostru www.foggi.ro pentru a face cele mai bune alegeri!

 Spor la shopping!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos