Femeie activa? Iata ce tinute iti recomandam

Descopera si tu tinuta potrivita pentru o zi plina de activitati, de dimineata pana seara. Lejeritatea este cuvantul cheie pentru tinutele tale de zi cu zi.

Fie ca mergi la birou de dimineata, ai intalniri, apoi mergi la sala si intr-un final ajungi seara tarziu acasa, ai nevoie de tinute potrivite pentru birou, dar si lejere, sa iti permita mobilitatea.



Dress code-ul potrivit pentru acest tip de femeie se numeste SMART CASUAL.

Ce inseamna SMART CASUAL?


Acest dress code este un fel de stil informal, dar nu chiar casual, cu alte cuvinte, unele evenimente, intalniri la birou, iesiri in oras au nevoie de o tinuta cat de cat eleganta, dar nu necesita rochii de seara si coafuri extravagante sau pantofi cu toc.

O tinuta smart casual poate insemna doua piese vestimentare (pantaloni si o bluza, bluza si fusta sau o salopeta si un sacou), o rochie casual accesorizata elegant, sau chiar blugi temperati cu o bluza mai eleganta sau un sacou in tonuri inchise.



Tinutele smart casual se situeaza undeva intre tinute business, pentru evenimente corporatiste si in mediul de afaceri si tinute casual, colorate, comode, din materiale usoare si in care te simti comod.




Sursa: unica.ro 3.10.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos