Idei de tinute de vara care te vor face sa araţi incredibil!

Dupa o iarna lunga si friguroasa, soarele isi reintra in drepturi, vremea se incalzeste si se apropie momentul mult asteptat in care va trebui sa scoatem din sifonier tinutele de vara si, daca vrei sa ramai cool si in tendinte, cu siguranta vei avea nevoie de cateva piese vestimentare noi, versatile si atractive, precum cele de la Foggi. 

Iata cateva sugestii de tinute de vara fabuloase pe care le poti obtine cu produsele Foggi!

Bluza alba si pantaloni scurti denim

Aceasta tinuta este incredibil de simpla si confortabila si sunt sanse mari sa devina preferat ta pentru zilele calduroase de vara. Bluza ar trebui sa fie confectionata dintr-un material respirabil si, daca are maneci largi, va fi perfecta pentru a face fata caldurii. Culoarea deschisa este ideala pentru a reflecta razele soarelui si iti va oferi posibilitatea sa iti accesorizezi tinuta oricum doresti!

Adauga o palarie din paie cu boruri largi si o pereche de sandale de vara comode si esti echipata pentru o plimbare superba intr-o zi de vara!

Maieu, pantaloni scurti si cardigan

Pentru o tinuta casual in care sa arati foarte bine, alege o pereche superba de pantaloni scurti, simpli sau cu model, un maieu alb sau colorat si adauga un cardigan subtire de vara. Astfel, vei obtine un aspect relaxat si, totodata, o tinuta usoara si confortabila. Poarta-ti parul ridicat in crestet si o pereche de pantofi cu talpa joasa si te vei simti minunat, de dimineata pana seara, chiar si in cea mai fierbinte zi de vara!

Rochia de vara fara umeri sau fara spate

Colectia Foggi este bogata in rochii de vara spectaculoase, astfel incat ai de unde alege. Modelele fara umeri sau fara spate cu imprimeuri florale te vor cuceri! Sunt rochii care se termina deasupra genunchilor, extrem de chic, in culori atractive de vara, care vor atrage multe priviri admirative. 

Accesorizeaza-ti tinuta cu o pereche de ochelari de soare si un machiaj discret si vei fii superba!

Rochie maxi de vara

Nu putem trece in revista tinutele de vara fara a sugera si o rochie maxi superba, cu imprimeu floral si aplicatii din dantela. Foggi vine cu o oferta bogata de modele de rochii vaporoase de vara care te vor cuceri! Potrivite pentru orice silueta, in culori si imprimeuri vibrante, acestea vor arata incredibil purtate cu sandalele preferate si cateva accesorii discrete.

Rochie mini neagra

Daca esti in cautarea unei tinute mai sofisticate si mai sexi, alege o rochie mini neagra su insertii din dantela sau din piele ecologica! O poti purta la o tinuta de seara eleganta cu o pereche de pantofi cu toc, sau la o intalnire in timpul zilei. Cu o astfel de rochie, aspectul rafinat si fermecator este asigurat, iar silueta ta va arata perfect!

Tricou, pantaloni scurti si pantofi cu toc

Pentru ca alungeste picioarele si le face sa arate superb, combinatia dintre tocuri si pantaloni scurti este imbatabila pentru orice tinuta de vara! Alege un tricou simplu care se muleaza pe corp si creeaza un aspect magulitor, pentru ca functioneaza perfect cu o pereche de pantaloni scurti. Pentru seara, poti adauga o jacheta usoara lunga de vara si o pereche de sandale cu toc - este combinatia ideala pentru vara acestui an!

Rochia de dama din denim, mulata sau asimetrica

Denimul ofera o culoare superba pentru vara. De aceea ar trebui sa ai in vedere si o rochie din acest material. Pe Foggi poti gasi cateva modele frumoase care te vor cuceri. Impreuna cu geanta de mana preferata vor crea o tinuta superba de vara, pe care te vei putea baza in numeroase ocazii. 

Pantalonii cu imprimeuri

Pantalonii cu imprimeuri sunt piese vestimentare obligatorii pentru vara! Nu numai ca sunt extrem de confortabili si versatili, dar au si un aspect elegant si atractiv. combina-i cu un top simplu, o pereche de ochelari de soare si o palarie mare si vei obtine tinuta ideala pentru o zi de vacanta de vara!

Vara este anotimpul ideal pentru a arata in fiecare zi superb! Ai nevoie doar de cateva piese vestimentare versatile, precum cele oferite de Foggi, si creativitate. Si, daca te simti inspirata de aceste sugestii pentru tinutele de vara, mai ramane doar sa alegi sa le incerci!

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos