Instagram Addicted: ce aplicatii trebuie sa folosesti pentru un profil vizionat

Traim in epoca tehnologiei, a online-ului, a Instagramului, intr-o lume perfecta, daca acordam atentie doar pozelor din Social Media. Cu siguranta admiri multe fete, insa poate nu ai aflat inca de faptul ca pana sa posteze o fotografie pe Instagram, o trec prin multe filtre si 3-4 aplicatii.

Insa noi stim ce aplicatii folosesc si ti le dezvaluim si tie.



1. VSCO


Aceasta aplicatie are o sumedenie de filtre, trebuie sa le testezi, pana iti alegi preferatul, pe care le poti salva ca Favorites. Un secret este sa nu folosesti niciodata filtrul la intensitate maxima, sa nu para ireala poza, naturaletea este cheia.



2. Snapseed


Aceasta aplicatie este folositoare pentru intensitatea luminii dintr-o fotografie, dar si pentru efectul de HDR, care iti schimba umbrele si formele siluetelor. Este magic!

3. Facetune


Aceasta aplicatie, mai ales cea completa (platita) este magica pentru editarile fetei, zambet, ochi, piele, culori. De asemenea, ai grija sa nu exagerezi cu modificarile, sa nu ajungi diferita fata de realitate. Daca iti place sa ai pielea fina, ochii fara cearcane, dintii albi ca vedetele sau fata subtiata, aceasta aplicatie este fix ceea ce ai nevoie.



4. Instagram


Iar inainte sa urci poza pe Instagram, treci si un pic prin filtrele din aplicatie, daca mai simti nevoia.

Cateva secrete:
  • nu aplica filtrele sau editarile la intensitate maxima, pentru a pastra naturaletea fotografiilor;
  • gaseste un filtru preferat si aplica-l in toate fotografiile, pentru a pastra o unitate vizuala pe profilul tau;
  • ofera timp aplicatiilor, pentru a le descoperi, testeaza mai multe optiuni, salveaza in telefon aceeasi fotografie editata in mai multe moduri, pentru a-ti stabili editarile favorite.

Credeai ca e usor sa ai un cont demn de admirat?


Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos