Jachete de iarna pentru femei la moda in 2021 - cum sa le alegi in functie de conformatie

Daca ai trecut prin mai multe ierni grele stii ca nu poti avea niciodata prea multe geci sau paltoane calduroase. Dispunand de mai multe modele de haine de iarna, vei avea de unde sa alegi stratul exterior necesar pentru a completa orice tinuta, atat intr-o zi friguroasa de iarna, cat si in una in care ninge abundent, si, desigur, toate in ton cu mode si cerintele sezonului curent.

De la puff-urile cambrate pe corp, pana la traditionalul palton din lana cu doua randuri de nasturi, nu exista limita pentru must-have-urile acestui sezon.

Declaratia gecilor de iarna puffer

Cu o jacheta de iarna puffer ai siguranta ca vei face fata zilelor friguroase, dar uscate. Izolatia din puf capteaza caldura corpului, iar stratul exterior o va mentine in interior. Jachetele puffer sunt in topul trendurilor din acest sezon.

O jacheta cambrata va arata minunat si o poti purta cu blugi casual si tricotaje subtiri, pastrandu-ti aspectul sic si elegant.

Jacheta puffer este declaratia perfecta daca vrei sa ramai calda si, totodata, sa arati cool in aceasta iarna. 

Haina de piele captusita cu blana

O alta tendinta obligatorie in acest an este haina de piele captusita cu blana.

Conceputa pentru o tinuta relaxata, aceasta jacheta este piesa perfecta pentru a da farmec oricarei vestimentatii casual. Poti opta pentru croieli, culori si modele diferite, de la cele aviator pana la cele gen sacou sau chiar palton.

Haina Animal Print

Imprimeul blana de animal este la moda in acest an si va da farmec si stil oricarei tinute. Pune-ti pielea de leopard sau pe cea de sarpe pentru a obtine o tinuta inspirata pentru o seara sau a atrage atentia partenerului. O poti purta peste un pulover gros, o camasa eleganta sau un hanorac cu gluga. In functie de preferinte, poti alege dintr-o gama variata de blana sintetica, de lungimi variate- pana in talie sau chiar pana la genunchi.

Cu o haina cu animal print ai garantia ca poti obtine rapid o tinuta sexi si atragatoare, indiferent daca vei alege sa o porti cu fusta sau cu pantaloni.

Paltonul cu doua randuri de nasturi

Daca esti in cautarea unei haine pe care sa te poti baza mai multi ani si care sa fie si o investitie valoroasa, un palton cu doua randuri de nasturi poate fi alegerea potrivita. Acest gen de haina nu se va demoda niciodata, iar croiala larga si eleganta o face potrivita pentru tinute pline de stil, cu fusta sau pantaloni.

Cu un palton cu doua randuri de nasturi posibilitatile tale sunt practic nelimitate pentru a obtine usor o tinuta de oras eleganta si plina de rafinament. Este genul de haina de iarna pe care te poti baza in orice situatie care cere o tinuta office, casual sau business.

Cum alegi haina in functie de conformatia corpului  

Daca vei invata cum sa alegi haina de iarna in functie de forma corpului, nu numai ca te vei putea bucura de anotimp fara a suferi de frig, dar vei arata si impecabil. In primul rand ar trebui sa identifici ce tip de silueta ai- apoi iti va fi mult mai usor sa alegi haina de iarna potrivita pentru tine.

Silueta triunghiului- cand ai soldurile mari, umerii si bustul mici si partea posterioara proeminenta. Iti poti pune silueta in valoare adaugand volum in partea superioara a corpului si alegand jachetele cu umeri largi, cambrate in talie. De asemenea, poti alege si jachetele voluminoase, care sunt la moda in acest sezon.

Silueta triunghiului inversat- cand ai umerii lati, pieptul generos si trunchiul ingustat in partea inferioara. Pentru a echilibra silueta, ar trebui sa atragi atentia asupra taliei si soldurilor. O jacheta eleganta de iarna cambrata pe talie va arata impecabil pe tine. 

Silueta in forma de mar- daca ai umerii si bustul generos. Pentru tine jacheta de iarna mai larga in partea inferioara este alegerea cea mai potrivita. Aceasta te va ajuta sa maschezi zona care te avantajeaza mai putin si iti va pune picioarele in valoare.

Alte caracteristici de care ar trebui sa tii cont cand alegi haina de iarna, sunt culoarea, materialul, calitatea cusaturilor si, desigur, gradul de caldura si confort pe care il confera.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos