‘’Living coral‘’, culoarea anului 2019!

Sociabila și plina de viață, culoarea Living Coral încurajează activitatea, simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism, interese fericite si exprimare jucăușă.

Reprezentând fuziunea vieții moderne,  Living Coral este o culoare care se dezvoltă în mediul nostru natural și, în același timp, prezintă o prezență plină de viață în cadrul rețelelor sociale.



Timp de 20 de ani, ‘’culoarea anului’’ a influențat deciziile de dezvoltare și cumpărare a produselor în mai multe industrii, inclusiv moda, mobilierul de casă și designul industrial, precum și produsele, ambalajul și designul grafic.



Procesul de selecție a culorilor anilor necesită o analiză atentă și o analiză a tendințelor. Pentru a ajunge la selecție în fiecare an, experții în culori de la Institutul Pantone Color căuta noi influențe de culoare. Acestea pot include industria de divertisment și filmele din producție, colecțiile de artă  și artiștii noi, moda, toate domeniile de design, destinații de călătorie populare, precum și noi stiluri de viață, playstyles și condiții socio-economice. Influențele pot proveni, de asemenea, din noile tehnologii, materiale, texturi și efecte care influențează culoarea, platformele sociale relevante și chiar evenimentele sportive viitoare care captează atenția în întreaga lume.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos