Machiajul ochilor in acest sezon

Trecerea de la vara la toamna nu este tocmai cea mai fericita si optimista schimbare, motiv pentru care nici adaptarea la culorile toamnei in ceea ce priveste hainele, oja, parul sau machiajul. Hai sa vedem ce culori se poarta in acest sezon la nivelul ochilor.


Se poarta in continuare eyeliner negru, colorat si cat-eye

Indiferent ca folosesti tusul, eyelinerul si creionul de ochi, graficele se poarta in continuare si in acest sezon. Daca te-ai plictisit de negru, iti dezvaluim ce culori se mai poarta.

Poti inlocui negrul cu albastru sau mov, pe care le poti combina intr-un joc frumos de culori alaturi de argintiu sau galben. Depinde unde si in ce moment vei purta acest machiaj.

Culorile acestui sezon rece

Ei bine, desi este sezon rece, se vor purta multe tonuri tari, mai degraba solare. Adica mult albastru, verde, roz, mov, oranj, galben intens. Predominante sunt tonurile de albastru sau de roz.

Iti dezvaluim un secret: daca iti place sa te joci cu contrastele, ai noroc! Este toamna ta! Cele mai extravagante si elegante tendinte in machiaj pentru toamna 2018 imbina multe tonuri puternice. Poți folosi toata paleta cromatica, in orice contrast itii doresti!


Se poarta multe farduri maro, chiar si smokey eyes cu tonuri pamantii

Traditionalul smokey eyes in culori pamantii nu se va demoda niciodata, mai ales toamna. Daca te-ai acomodat cu acest tip de machiaj, poti continua sa il porti, pentru ca nu a iesit din atentia make-up-artistilor nici in acest sezon.




13.09.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos