Salopetele de Dama: Un Must-Have Pentru Orice Fashionista!

 

   Conceptul de salopeta a luat nastere ca produs vestimantar cu rol de protectie, destinat anumitor indeletniciri. Initial, salopetele erau concepute din materiale rezistente, usor de intretinut si curatat, denimul fiind cea mai des intrebuintata textura.

  Odata cu trecerea timpului, croiala salopetei de lucru a fost preluata de catre creatorii de moda, a fost cosmetizata si adaptata diferitelor tipuri de texturi, obtinandu-se astfel modele de salopete de dama atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele elegante si sofisticate. Orice tip de salopeta ai alege, trebuie sa stii ca vei acorda tinutei tale un charm  aparte si o  nota unica de originalitate.

Salopete din blugi

  Salopeta din blugi reprezinta o varianta foarte potrivita, atunci cand vrei sa porti o tinuta relaxata, in trend si foarte simplu de adaptat oricarui moment. O poti incadra in tinutele de zi, fiind extem de versatila si usor de asortat si combinat. Alegand un model din categoria salopete de dama, vei realiza tinute casual, combinandu-l cu un pulover oversize si cu o pereche de bocanci.

  Salopeta din blugi o poti purta atat vara, cat si in sezonul rece, alegand o salopeta scurta pentru o zi calda de vara sau o salopeta lunga pentru zilele friguroase, adaugandu-i o jacheta scurta din piele sau stofa groasa, o sapca si un fular.

Salopete elegante

  Modelele de salopete de dama elegante sunt extrem de variate si iti permit crearea unora dintre cele mai elegante si speciale tinute. Alegand modelul potrivit, vei putea sa te bucuri de o salopeta mulata eleganta, de o salopeta din catifea sau de una neagra, atat de usor de accesorizat si personalizat. Acest tip vestimentar te va ajuta sa gasesti cea mai comoda si eleganta tinuta atunci cand te pregatesti sa mergi la o nunta, un botez sau la o petrecere care impune dress-code elegant.

  Asadar, iti vei putea scoate in evidenta feminitatea si eleganta, alegand o salopeta mulata, pe care sa o accesorizezi cu bijuterii elegante si pe care sa o porti impreuna cu o pereche de pantofi cu toc. Salopetele elegante confera un aer tineresc si relaxat, astfel ca ti se va potrivi indiferent de varsta si de evenimentul la care urmeaza sa participi. Salopetele Foggi  pot fi varianta perfecta atunci cand vrei sa iti creezi cea mai relaxata tinuta pentru o petrecere de majorat, asigurandu-ti libertate de miscare si lejeritate.

  Salopetele elegante pot fi realizate din varii texturi, de la bumbac, la catifea, dantela sau lycra, se pot incadra cromatic in orice paleta si iti pot oferi diferite lungimi si croieli, astfel incat sa gasesti modelul de salopeta de dama potrivit siluetei, posturii si preferintelor tale vestimentare.

Salopeta in tinutele casual

  Salopetele de dama iti vor oferi posibilitatea de a realiza cele mai indraznete si nonconformiste tinute casual. Iti vor veni in ajutor salopetele scurte, cele din piele, salopetele mulate si cele din catifea. Aceste modele de salopete de dama iti permit asocierea cu alte elemente vestimentare, precum un pulover oversize sau un sacou lejer, in acelasi timp fiind foarte prietenoase cu accesoriile masive si interesante, precum inelele, cerceii sau colierele mari si impunatoare.  O salopeta scurta se va potrivi foarte bine cu o pereche de bocanci, cu o esarfa lejera la gat, dar si cu un hanorac lejer.

                                            Cum se poarta o salopeta eleganta

  Salopeta eleganta se poate constitui intr-o tinuta de seara, fiind astfel conceputa incat sa se potriveasca oricarui eveniment important din viata ta. Modelele de salopete de dama elegante te vor scoate din orice impas vestimentar, atunci cand nu stii ce ar trebui sa imbraci. Salopetele elegante lungi se vor potrivi foarte bine cu pantofi cu toc inalt si cu o poseta mica sau un clutch. Daca salopeta are un decolteu adanc, atunci poti alege sa o accesorizezi cu un pandantiv elegant, purtat pe un lant de lungime medie.

  Salopeta pe gat si fara maneci ti se va potrivi foarte bine daca esti inalta si nu va necesita o accesorizare stridenta. Daca adopti un model de salopeta scurta, nu uita sa iti alegi incaltaminte cu toc inalt, dar sa adaugi si un plus de personalitate printr-o accesorizare eleganta. Salopeta de dama, mulata, larga, lunga, scurta, sexi sau sport, te va ajuta sa iti scoti in evidenta personalitatea si feminitatea, sa-ti creionezi stilul vestimentar cu multa asumare. Este o piesa pe care nu ar trebui sa o neglijezi, ci sa o achizitionezi pentru a te ajuta sa dai un plus de farmec tinutelor tale, indiferent de moment si ocazie, transformandu-te astfel intr-o fashionista adevarata.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos