Tinute pentru plaja in luna decembrie

Luna decembrie nu trebuie sa fie neaparat cu zapada, daca tu alegi destinatii exotice de vacanta. Si cum iarna nu mai gasesti colectii de vara, noi iti propunem cateva tinute super sexy pentru destinatiile cu plaja.

Insa te-ai gandit ce plaja alegi pentru aceasta iarna? Noi iti propunem 3 destinatii exotice si de asemenea, nu uitam tinutele.


1. Insulele Canare

Tenerife, Fuerteventura (95 km la est de Maroc), Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera si El Hierro sunt cele sapte mari insule apreciate. 




2. Luxor

Sa vizitezi Luxorul - Egipt (cu a sa Vale a Regilor) pe timpul verii poate fi o exterienta extrema, dar acum, cu temperatura maxima care nu depaseste 30 de grade si minima care nu scade sub 12, este ideal pentru a vizita minunile anticei Teba, de la templele Luxor, Karnak, Hatshepsut si Ramses II si pana la siturile arheologice invecinate, din Valea Regilor si a Reginelor.



3. Algarve

Clima blanda si temperata merge mana-n mana cu plajele cu nisip fin si auriu, unele pustii, altele foarte frecventate, precum Praia Da Falésia, aflata in vecinatatea complexului turistic Vilamoura. Daca nu te pasioneaza golful, interesant de vizitat este Parque natural da Ria Formosa, zona lagunara dintre Faro, capitala regiunii, si mare.



Buuun, te-ai hotarat la destinatie, ai cumparat biletele, urmeaza partea cea mai complicata: bagajele.
Noi venim cu o veste minunata: ti-am pregatit tinute complete la jumatate de pret. Trebuie doar sa accesezi #outlet #foggi AICI si vei gasi tot ce ai nevoie pentru vacanta ta.

Profita de preturile reduse la jumatate si fa-ti plinul pentru vacanta, dar si pentru vara viitoare.

Iata 3 tinute propuse de designer-ul nostru pentru cele trei destinatii:

1. Rochie - 160 lei



2. Bluza - 74 lei



3. Rochie cu brau - 104 lei

3. 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos