Ținute primăvară: tot ce trebuie să știi despre vestimentație în acest sezon

Ținute primăvară: tot ce trebuie să știi despre vestimentație în acest sezon

Ținute primăvară tot ce trebuie să știi despre vestimentație în acest sezon_cover.jpg 

Anotimpul numit primăvară este cel în care se produc cele mai multe și spectaculoase schimbări, datorită faptului că natura renaște, florile, începând cu ghioceii înfloresc, temperaturile din termometre se majorează, iar armonia și starea generală de bine încep din nou să acapareze sufletele oamenilor. 

Este necesar ca nici tu să nu te lași mai prejos, motiv pentru care alegerea obiectelor vestimentare din acest sezon trebuie să se facă cu mare atenție la orice detaliu, deoarece un aspect plăcut îți va aduce fericire și încredere în forțele proprii pe o perioadă lungă, indiferent de activitățile pe care le desfășori.

1. Ținute de primăvară: principii de bază în alegerea vestimentației

Odată cu trecerea sezonului rece, în care straturile de îmbrăcăminte sunt numeroase și anumite detalii legate de unele obiecte vestimentare purtate pe interior nu sunt atât de importante, vine un moment în care vremea se îmbunătățește, iar ținutele devin mult mai simple și fiecare aspect referitor la acestea contează. 

Trebuie ca fiecare detaliu să fie luat în considerare, începând de la alegerea potrivită a pieselor vestimentare și accesorizarea acestora și până la asortarea nuanțelor.

1. Ținute primăvară principii de bază în alegerea vestimentației_geanta, pantaloni crem, sacou 2.jpg

1. Ținute primăvară principii de bază în alegerea vestimentației_cămașă albă, blugi, geantă 3.jpg

1.1. Outfit de primăvară: alegerea potrivită a nuanțelor unor ținute de primăvară pentru femei

În acest sezon însorit în care natura revine la viață și florile înfloresc, nuanțele pe care le alegi pentru vestimentația ta sunt foarte importante. Una dintre cele mai apreciate culori din pricina asocierii cu mama natură este verdele, care poate fi folosit pentru rochii de damă, dar și multe altele, potrivindu-se perfect cu nuanțe deschise cum ar fi albul. Poți opta pentru culori precum lila, galben sau alte nuanțe pastelate, în ton cu florile multicolore care se găsesc în acest frumos anotimp pentru a atrage toate privirile asupra ta.

1.1. Outfit de primăvară alegerea potrivită a nuanțelor unor ținute de primăvară pentru femei_femeie, palarie, maiou 1.jpg

Atunci când trebuie să porți haine elegante în cadrul diferitelor evenimente importante la care participi cum ar fi o pereche de pantaloni de damă și un sacou, poți folosi și nuanțe puțin mai închise precum bleumarin, negru sau grena, care se potrivesc perfect cu cămăși de damă de culoare albă, cu sau fără guler. De asemenea, poți alege albastrul deschis ca fiind cea mai bună variantă în zilele senine și însorite sau poți folosi roșu deschis sau aprins, indiferent dacă vremea este frumoasă sau plouă.

1.1. Outfit de primăvară alegerea potrivită a nuanțelor unor ținute de primăvară pentru femei_rochie neagra, pantofi cu toc, bijuterii 2.jpg

1.1. Outfit de primăvară alegerea potrivită a nuanțelor unor ținute de primăvară pentru femei_rochie neagra, geanta, ochelari 3.jpg

1.1. Outfit de primăvară alegerea potrivită a nuanțelor unor ținute de primăvară pentru femei_rochie neagra, femeie, geanta 3.jpg

1.1. Outfit de primăvară alegerea potrivită a nuanțelor unor ținute de primăvară pentru femei_cămașă verde, pantaloni, pantofi cu toc 4.jpg

1.1. Outfit de primăvară alegerea potrivită a nuanțelor unor ținute de primăvară pentru femei_pantaloni de piele, bluză de piele 5.jpg

1.1. Outfit de primăvară alegerea potrivită a nuanțelor unor ținute de primăvară pentru femei_pantaloni, cămașă 6.jpg

1.2. Ținută de primăvară: cu ce se potrivește

Pentru a putea să fii sigură că ținuta ta este una completă, trebuie să ai grijă și la alte aspecte importante pe lângă piesele vestimentare pe care le porți și anume la genți, bijuterii, pălării sau alte accesorii. Este foarte important ca gențile și pălăriile, dacă e cazul, să fie alese corespunzător în funcție de tipul vestimentației, elegantă sau casual, culorile obiectelor vestimentare, tipul evenimentelor la care participi și multe altele. 

1.2. Ținută de primăvară cu ce se potrivește_tinuta de primavara, femeie, perete 1.jpg

În acest sezon, aurul este cel mai utilizat material pentru bijuterii, indiferent dacă este vorba despre cercei, coliere sau brățări, dar nu trebuie excluse nici alte materiale precum argintul sau aurul alb. De asemenea, în funcție de tipul și nuanța bijuteriilor trebuie ales și modelul ceasului pe care îl porți.

Pe lângă aspectele menționate mai sus, pentru ca look-ul tău să fie unul complet, coafura și machiajul trebuie să fie în ton cu ținuta. La muncă sau în cadrul activităților de zi cu zi, precum plimbările prin parc sau prânzul luat alături de prieteni, este de preferat să alegi părul drept, prins în coadă sau niște bucle lejere și un make-up simplu în culori deschise și un ruj mat sau un gloss.

Dacă evenimentul este unul important, poți opta pentru o coafură mai specială realizată fie în propria ta casă, fie la un salon și un machiaj simplu sau reflectorizant cu ajutorul unor nuanțe pale sau mai vii la ochi, pe buze folosindu-se cu preponderență rujul roșu.

1.2. Ținută de primăvară cu ce se potrivește_tinuta de primavara, femeie, perete 2.jpg

1.2. Ținută de primăvară cu ce se potrivește_tinuta de primavara, femeie, perete 2.jpg

1.2. Ținută de primăvară cu ce se potrivește_cămașă albă, pantaloni negri, ochelari de soare 4.jpg

2. Outfituri de primăvară: idei de ținute de primăvară

2. Outfituri de primăvară idei de ținute de primăvară_umerase, rochii 1.jpg

Vestimentația unei femei primăvara este adesea influențată de tendințele curente, dar ține cont, de asemenea, și de vreme, preferințele personale sau tipul activităților în care ești angrenată. În acest anotimp, temperaturile crescute îți permit purtarea unor haine mai lejere, precum rochii, bluze de damă vaporoase și fuste de piele sau blugi. 

2. Outfituri de primăvară idei de ținute de primăvară_bluză verde, pantaloni, ochelari de soare 2.jpg

2. Outfituri de primăvară idei de ținute de primăvară_maletă, pantaloni 3.jpg

Culorile vii și imprimeurile florale sunt populare în această perioadă, oferind un aspect fresh și chic. În același timp, pantalonii cu talie înaltă, diferitele jachete și gecile primăvară sunt elementele cheie pentru a completa un outfit primăvăratic.

Accesoriile, precum pălăriile, eșarfele și sandalele deschise, pot fi, de asemenea, utilizate pentru a accentua un astfel de look. În general, vestimentația unei femei în acest sezon se concentrează pe confort, libertate de mișcare și stil personal.

2.1. Ținute casual pentru damă de primăvară

Există o mulțime de opțiuni de ținute casual pentru femei, în funcție de personalitate, stil și activitățile la care participi. Una dintre variantele pentru care poți opta este o rochie casual, cu o lungime medie sau lungă, asortată cu pereche de adidași sau sandale joase. Rochiile lejere permit o mișcare liberă și sunt confortabile pentru zilele calde de primăvară. Adidașii sau sandalele joase completează ținuta cu un aspect casual și relaxat, fără a compromite stilul.

O altă variantă pe care o poți alege este un tricou sau o bluză lejeră, asociată cu o pereche de blugi de damă sau pantaloni scurți din diferite materiale. Această ținută este ușor de îmbrăcat și de întreținut, oferind un aspect relaxat și versatil. Poți adăuga o jachetă sau o geacă ușoară pentru a-ți completa vestimentația și pentru a te proteja de vremea care poate deveni instabilă din cadrul acestui anotimp.

2.1. Ținute casual damă primăvară_tinuta, femeie, natura 1.jpg

De asemenea, o salopetă sau o pereche de pantaloni largi, împreună cu o bluză sau un tricou lejer sunt o soluție extrem de apreciată și folosită de către persoanele de sex feminin. Această ținută este perfectă pentru zilele mai relaxate și oferă un aspect confortabil și casual. Poți adăuga accesorii la alegere, precum o pereche de bijuterii sau o pălărie pentru a-ți pune personalitatea în valoare.

2.1. Ținute casual damă primăvară_blugi, bluză gri, teneși 2.jpg

2.1. Ținute casual damă primăvară_blugi albaștri, maiou, ochelari de soare 3.jpg

Indiferent de opțiune, important este să alegi ținute care să se potrivească stilului tău personal și să te facă să te simți confortabilă și încrezătoare în forțele proprii. Alege culori și texturi care să fie corespunzătoare cu vremea și cu starea ta de spirit și nu ezita să experimentezi și să îți pui personalitatea în valoare prin accesorii și detalii subtile.

2.2. Ținute moderne de primăvară

În ultima vreme, moda a cunoscut o expansiune foarte importantă, existând o mulțime de opțiuni de ținute moderne și elegante pentru femei pe care le poți alege, în funcție de personalitate, stil și ocazie. Una dintre opțiuni ar fi o rochie elegantă, realizată din materiale fine, cum ar fi mătasea sau inul.

Aceste rochii pot fi purtate la evenimente speciale sau la birou și oferă un aspect elegant și sofisticat. Poți alege o rochie cu un imprimeu sau o culoare puternică pentru a-ți pune personalitatea în valoare și îți poți completa ținuta cu o pereche de pantofi cu toc înalt sau cu sandale cu talpă subțire.

2.2. Ținute moderne primăvară_feleie, natura, camasa dungi1.jpg

O altă variantă foarte la modă pentru care poți opta este un ansamblu de pantaloni și bluză, confecționate din materiale sofisticate, cum ar fi lână sau vâscoză. Acest tip de ținută este perfect pentru birou sau pentru evenimente mai formale și oferă un aspect modern și chic. Poți alege o culoare puternică sau un imprimeu interesant pentru a-ți pune personalitatea în valoare și îți poți completa ținuta cu o pereche de pantofi cu toc lăcuiți sau cu niște pantofi eleganți.

De asemenea, o fustă de diferite lungimi, materiale sau modele în funcție de preferințe, combinată cu o bluză sau un top cu materiale fine este perfectă pentru evenimente formale sau la birou, oferind un aspect sofisticat și feminin.

Poți alege o fustă de blugi sau de piele cu o culoare puternică sau simplă în funcție de restul ținutei și de personalitatea ta, la care poți adăuga o pereche de botine colorate sau o pereche de pantofi cu toc de piele întoarsă sau lăcuiți.

 

2.2. Ținute moderne primăvară_rochie, vestă, ochelari de soare 2.jpg

2.2. Ținute moderne primăvară_pălărie, blugi, pulover 3.jpg

2.3. Ținute lejere și de zi pentru primăvară

Primăvara este un sezon perfect pentru a experimenta stiluri și culori noi, rămânând mereu la modă. Când vine vorba de ținute lejere și de zi pentru femei, există multe opțiuni pentru care poți opta și care sunt atât cu stil, cât și confortabile. Una dintre acestea ar fi un tricou larg de diferite modele și nuanțe în funcție de preferințe, combinat cu o pereche de pantaloni scurți sau o fustă midi de blugi. Adaugă o pereche de sandale sau adidași confortabili și o geantă de umăr pentru a-ți completa look-ul.

2.3. Ținute lejere și de zi primăvară_tinuta lejera, femeie, bijuterii, natura 1.jpg

O altă opțiune este un pulover lejer cu un guler înalt, asortat cu o fustă dintr-o țesătură fluidă. Această combinație este atât elegantă, cât și confortabilă și poate fi accesorizată cu o pereche de bijuterii finuțe de aur sau argint și o pereche de pantofi cu toc. O altă ținută lejeră și de zi poate fi compusă din treninguri de damă și tricouri simple, cu imprimeu grafic sau fără model, combinată cu o pereche de adidași. În cazul în care bluza de trening nu se află printre preferințele tale, poți alege veste de damă simple sau cu diferite modele, care te vor face să te simți confortabilă și la modă.

De asemenea, o rochie medie sau lungă dintr-o țesătură ușoară poate fi o alegere excelentă pentru o zi călduroasă de primăvară, putând fi completată cu o pereche de sandale cu talpă joasă sau adidași confortabili și o geantă ușoară. Acestea sunt doar câteva exemple de ținute lejere de zi pentru femei, care pot fi purtate primăvara. Alegerea lor se bazează pe faptul că sunt confortabile și permit femeilor să se simtă bine în propriile lor haine, fără a renunța la stilul caracterisic și personal.

2.3. Ținute lejere și de zi primăvară_colanți, ochelari de soare, vestă 2.jpg

 2.3. Ținute lejere și de zi primăvară_blugi, maiou, cardigan 3.jpg

În concluzie, vestimentația unei femei primăvara trebuie să fie un echilibru între confort și modă, însă este important să se țină cont de personalitatea și stilul fiecăreia, deoarece este important să se găsească un echilibru între ținutele lejere și cele mai elegante, astfel încât fiecare femeie să se simtă confortabilă și în siguranță în propriile ei haine, în același timp exprimându-și personalitatea prin stilul vestimentar..

Sursa foto: foggi.ro, unsplash.com, ro.pinterest.com

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos