Tips & Tricks Prin Care Poti Alege Treningul Potrivit

 Tendintele in moda s-au schimbat foarte mult in ultimii ani, aducand cu ele idei din cele mai creative de adaptare a tinutelor. Un lucru insa a ramas statornic in timp, indiferent de ideile inovative si anume feminitatea. Astfel, in prezent, feminitatea este foarte apreciata, indiferent daca vorbim despre purtarea unor rochii, a unor pantaloni sau, de ce nu, a unui trening. Treningurile moderne pun accent pe formele corpului si pe evidentierea acestora, astfel incat articolul vestimentar in sine nu mai este considerat a fi doar unul sport, ci unul deosebit de versatil, pentru ca poate fi folosit pentru construirea a nenumarate tinute.

 

Iata cateva tips & tricks prin care poti alege treningul potrivit:

Alege treningul in functie de material

Materialul din care este realizat un trening este deosebit de important deoarece acesta va influenta aspectul tinutei, dar si comportarea in raport cu pielea ta. Este important sa alegi treninguri de dama din materiale cat mai naturale, pentru a te bucura de confort, mai ales ca articolul vestimentar va fi in contact direct cu pielea ta. Un trening gros de dama din catifea te va ajuta sa obtii o tinuta potrivita pentru diminetile racoroase de toamna, in vreme ce un trening de dama lejer, din bumbac, cu pantaloni scurti si bluza cu maneca lunga sau scurta va fi alegerea perfecta pentru vara. Optiunile in ceea ce priveste materialul iti ofera posibilitatea de a te bucura de confortul dorit indiferent de sezon, asadar iata ce materiale poti sa alegi:  

Treninguri din catifea

Un trening catifea dama va avea proprietatea de a-ti oferi un articol vestimentar elegant, dintr-un material plin, suficient de calduros, indiferent de anotimp. Treningul din catifea are tinuta si personalitate, iar materialul este unic prin aspect. Catifeaua este in prezent unul dintre cele mai cautate materiale pentru treninguri, tocmai pentru ca aceste articole vestimentare sunt speciale, aducand un mix de eleganta si confort. Un trening de dama din 3 piese nu va trece neobservat, mai ales daca optezi pentru un model tip animal print cu pantalon mulat si cu talie inalta si o bluza de trening dama din acelasi material, cu fermoar, de tip top croped.

 

Alaturi de o pereche de ochelari de soare sau cu o geanta de umar sau de tip postas, aceste treninguri de dama moderne se pot transforma in tinute vestimentare de sine statatoare, unice si speciale, perfecte atat pentru plimbari in parc, dar si pentru dimineti la cafea sau seri pe malul marii.

Treninguri din bumbac

Bumbacul este una dintre cele mai bune optiuni pentru un trening, indiferent de anotimp. Bumbacul este un material natural care ofera confort in timpul purtarii, dar si un aspect deosebit. Poti sa alegi treninguri de femei moderne, pe care sa le folosesti atat pentru plimbari, cat si pentru tinute la diferite evenimente, pe care sa le accesorizezi in mod corect pentru un efect deosebit.

 

De asemenea, poti opta pentru treninguri de dama din amestec de bumbac, acestea fiind deosebit de comode si confortabile. Alege o pereche de pantofi sport care sa se potriveasca in orice context, in functie de ocazie si de asemenea alege si modelul potrivit pentru tine si pentru forma corpului tau. Spre exemplu, un trening alb de dama va fi mai potrivit persoanelor mai inalte decat celor minione, in vreme ce un trening negru cu imprimeu sau uni se va  potrivi orcui, indiferent de conformatia corporala. 

Treninguri din fas

Pentru un aspect deosebit poti alege si compleuri trening de dama din fas, acestea fiind o optiune foarte buna pentru zilele ploioase sau pentru zilele in care vrei sa iesi in evidenta prin tinuta ta. Un astfel de set trening de dama te va proteja de vant si ploaie, iar tu te vei simti mereu conforabil.

 

Alege un trening in functie de stilul personal

Desi tendintele conteaza foarte mult, stilul personal este cel care da tonul alegerii de fapt. Este important sa stii care sunt articolele vestimentare in care te simti cel mai bine, dar si cele care iti pun cel mai bine in evidenta forma corpului. Alege pantaloni sport dama cu talie inalta, pentru a masca imperfectiunile din zona soldurilor si burtii sau opteaza pentru un trening cu fermoar pentru a pune in evidenta un decolteu generos. Alege bluze sport lungi, daca vrei mai mult confort sau seturi cu topuri de dama din catifea sau bumbac, pentru a te simti sexy si feminina.

 

De asemenea, daca esti genul sportiv opteaza pentru un trening de bumbac cu gluga pe care sa il porti cu tricouri de dama in orice culoare, iar daca vrei sa porti treningul cu incaltaminte trendy atunci alege pantaloni de trening dama conici, care sa evidentieze forma picioarelor.

Alege un trening in functie de culoare

Culoarea treningului este deosebit de importanta din punct de vedere vestimentar. Este recomandat sa alegi pentru tinutele tale culorile care se potrivesc tonului pielii tale, mai ales ca panoplia de modele este atat de ampla. Daca vrei sa fii in pas cu moda, atunci un set de trening din catifea roz poate fi cea mai buna optiune. De asemenea, treningurile cu imprimeu colorat sau treningurile uni sunt o optiune foarte buna, mai ales daca alegi si modelul corect in functie de corpul tau si de ocazia sau evenimentul la care doresti sa le imbraci.

Alege un trening de dama in functie de ocazie

Ocazia pentru care alegi treningul potrivit iti poate da unele directii cu privire la caracteristicile pe care trebuie sa le aiba aceste articole vestimentare. Daca  intentionezi sa mergi la o petrecere, alege treninguri colorate, din bumbac, pentru vara sau din catifea, pentru zile mai racoroase. Pentru evenimente mondene, treningurile din catifea sunt cea mai buna alegere, in special cele cu top si gluga, care iti pun in evidenta talia si formele corpului. Aceleasi articole vestimentare pot fi folosite seara, indiferent de tipul evenimentului, putand opta pentru nuante deosebite de rosu, visiniu, verde sau albastru regal. 

Alege un model de trening de dama care sa te avantajeze

Pe piata exista multe optiuni de treninguri de dama, de la modele simple, clasice, pana la modele create pentru a-ti pune formele in evidenta. Pentru noi femeia si stilul ei mereu vor fi o sursa de inspiratie, asa ca incercam in permanenta sa aducem in magazinul nostru cele mai noi si deosebite modele. Trendurile vin si pleaca, dar felul in care tu iti exprimi personalitatea intotdeauna va triumfa, iar acest lucru ne face sa credem ca mereu vei opta pentru un trening sexy si confortabil.

 

Combina treningul de dama cu alte articole vestimenare

Joaca-te cu articolele tale preferate si creaza combinatii care sa te avantajeze. Daca in trecut camasa in combinatie cu o pereche de pantaloni de trening era poate cea mai gresita alegere, moda s-a “gandit mai bine” iar in prezent aceasta vine cu surprize placute si usor de adaptat la orice eveniment. In ziua de astazi te poti juca lejer cu toate articolele pe care le ai in dulap, fara sa iti faci vreo problema in privinta felului in care vei fi perceputa. Iti recomandam doar sa fii atenta la tipul materialelor pe care le combini, si, de asemenea, la culorile pentru care optezi.

 

Nu uita de accesorii!

Cine a spus ca daca te imbraci cu un trening de dama sport nu ai voie sa porti accesorii? Ei bine, accesoriile ofera acel look fresh si glamorous chiar si in cazul tinutelor bazate pe treninguri. Vezi cu ce tip de bijuterii piela ta arata cel mai binen si, fie ca optezi pentru argint sau aur, ai in vedere regula ca vestimentatia ta sa nu le umbreasca. Evita sa incarci tinuta cu elemente care nu isi au rostul. Echilibreaza tinuta cu alegeri care sa se completeze reciproc.

 

Cum sa asortezi treningul cu alte articole vestimentare:

Foloseste-ti imaginatia, lasa creativitatea sa se manifeste in cele mai interesante moduri, si nu uita, piesa de rezistenta este ATITUDINEA ta.

●      Pantaloni trening si camasa

Pentru aceste combinatii alege mereu pantaloni de trening in culori neutre. Pastreaza explozia de culori pentru zilele in care alegi sa te imbraci sport in intregime. Ai grija ca si camasa sa fie simpla, evitand dantela sau broderiile. Opteaza pentru camasi din materiale naturale, care sa iti ofere confort in timpul purtarii si posibilitatea ca pielea ta sa respire.

●      Jacheta din  denim si trening

Acesta combinatie este desprinsa din filmele de la Hollywood - aici te poti juca in multe feluri, cu multe culori si modele de treninguri de dama. Ai in vedere ca treningul ales sa aiba si gluga, pentru a oferi tinutei un aer cool si fresh. Acelasi lucru se intampla si in cazul jachetelor din piele, fie ecologica, fie din piele naturala, care se vor potrivi foarte bine pantalonilor de trening din fas sau din catifea.

●      Top sexy si pantaloni de trening

Topurile sunt unele dintre cele mai sexi piese vestimentare, acestea atragand atentia asupra taliei si asupra decolteului. Combinate cu treninguri elegante, aceste topuri sunt perfecte pentru a-ti sublinia feminitatea si personalitatea. De asemenea, acest gen de trening merge foarte bine in combinatie cu o pereche de bocanci militari care vor crea si acea iluzie de picioare lungi.

●      Trening de dama si trench coat

Cu acest look te vei incadra perfect in ideea stilului parizian. Alege sa porti in zilele racoroase un trening confortabil si sexy, alaturi de un trench bej, usor oversized. De asemenea, in aceasta combinatie s-ar potrivi foarte bine si o pereche de adidasi simpli, albi.

      Poarta trening si in confortul casei

Treningul este cea mai cunoscuta piesa vestimentara care poate fi folosita ca tinuta de casa, deoarece aceasta acopera deopotriva atat nevoia de confort, cat si pe cea a aspectului. Alege treninguri de catifea sau bumbac in culorile preferate, care sa te ajute sa arati exceptional in orice context.

 

Treningurile sunt in prezent unele dintre cele mai versatile piese vestimentare pe care te poti baza in orice context. Fie ca ai nevoie de o tinuta de seara sau de una pentru o plimbare in natura, sau chiar daca ai nevoie de o tinuta de casa, treningul este cea mai buna alegere pentru tine. Alege din gama de treninguri, tricouri si topuri de dama Foggi modelele care ti se potrivesc si lasa-ti creativitatea sa asocieze texturile si culorile pentru un plus de estetica in stilul tau vestimentar. 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos