Toamna aceasta se poarta pantalonii cu cordon in talie

Sezonul rece se anunta confortabil, effortless dar foarte spectaculos si feminin. Una dintre piesele reprezentative ale toamnei o reprezinta modelele de pantaloni cu cordon in talie.

Pentu a crea tinute diferite de fiecare data, poti oricand sa te joci cu felul in care innozi cordonul. Poate il petreci, poate il innozi casual, poate alegi modele de pantaloni cu funda in talie, o funda mare, asa incat sa bifezi un alt element predominant in colectiile designerilor pentru toamna-iarna.

In colectiile noastre vei gasi acest model de pantaloni, simpli, minimalisti, insa tu poti adauga personalitate tinutei tale.




Adaugand un tricou sport, poti forma o tinuta lejera, purtata cu o pereche de adidasi si un rucsac. Insa poti alege si varianta cu o camasa si o pereche de stiletto, pentru o tinuta office. Pentru o tinuta de iesit in oras cu fetele ai nevoie de o camasa/bluza cu umerii supradimensionati si o pereche de pantofi cu toc.

De asemenea, mai este de retinut faptul ca se poarta lungimea midi sau lungimea extra maxi, cu pantalonii pana in pamant. O asemenea pereche de pantaloni extra maxi din lurex pot fi asortati intr-o tinuta foarte eleganta de seara, care poate fi purtata la un eveniment elegant.


Sursa: Kudika                                                                                                                                                               27.09.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos