TOP 5 GRESELI PE CARE LE FACI DIMINEATA SI TE INGRASA

Nu mai este niciun secret faptul ca o viata ordonata si o alimentatie sanatoasa ne ajuta in viata de zi cu zi si ne mentine in forma. De asemenea, activitatea fizica este esentiala pentru a ne mentine greutatea sau pentru a slabi. Insa, exista si obiceiuri pe care le facem fara sa ne dam seama ca ne ingrasa sau ca ne impiedica in procesul de slabire, indiferent ca facem sport si mancam sanatos.


Iata care sunt aceste greseli si ce ar trebui sa faci pentru a le evita:

1. Dormi prea mult - somnul este foarte important pentru organism, insa in cantitatile potrivite. Prea putin nu e ok, insa nici prea mult, pentru ca poate avea aceleasi consecinte ca si lipsa lui. Cu atat mai mult, intarzii si restul activitatilor, daca dormi prea mult.



2. Sari peste micul dejun - probabil ca te-ai tot saturat sa auzi cat de important e micul dejun, insa nimeni nu il serveste. Da, intradevar este foarte important, pentru ca iti stabileste nivelul de glucoza din organism, caloriile, care se pot echilibra pe parcursul zilei.



3. Mananci carbohidratii gresit - Carbohidratii sunt o parte importanta a alimentatiei noastre, deoarece ei produc energie. Astfel, a manca carbohidrati in cantitati limitate la micul dejun este o modalitate simpla de a incepe ziua foarte bine. Ce ar trebui sa consumi: ovaz, grau tocat, ciocolatacu lapte, mango, quinoa, mere, afine, banane sau iaurt slab. 



4. Nu faci miscare - nu trebuie sa petreci 20-30 de minute alergand in fiecare dimineata, insa e important ca atunci cand te trezesti sa iti intinzi musculatura macar 3-4 minute, pentru un aport de energie. 



5. Nu bei apa - apa ajuta organismul sa mentina nutrientii, temperatura si digestia alimentelor in standarde corespunzatoare. Un pahar de apa este primul lucru care trebuie facut dimineata, astfel incat vei avea toata energia de care ai nevoie. Pe langa acest lucru, apa iti va umple stomacul, asa ca nu vei fi pusa in situatia de a manca mai mult decat este nevoie.


Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos