TOP 5 MODURI DE A PURTA ROCHIA FUROU

De pe covorul roşu al anilor ’90 şi până pe străzile lui 2017 populate de fashioniste, furoul şi-a păstrat statutul de cea mai lejeră şi mai sexy rochie care emană feminitate prin bretelele spaghetti şi decolteul in V, adânc. Dacă un timp am fi putut interpreta dispariţia ei de pe catwalk ca un semn al expirării ei, în 2016 ne-a demonstrat că lucrurile nu stau deloc aşa, căci a revenit sub forme neaşteptate ce erau pregătite pentru a fi implicate în cele mai cool combinaţii stilistice. 




Şi pentru că rochia furou nu are de gând să se retragă în spatele dressingului prea curând, noi îţi propunem 5 variante în care poţi străluci purtând-o:

1. Cu siguranţă ai încercat şi tu, măcar o dată, să porţi faimoasa piesă vestimentară în combinaţie cu un tricou, fie el alb sau colorat. Noi te încurajăm în acest demers, căci acest truc stilistic işi păstrează poziţia în topul tendinţelor, însă îţi propunem să abordezi un look imprevizibil, alegându-ţi un t-shirt cu un print inspirat din trupele rock favorite, peste care să adaugi un furou din mătase.



2. Am amintit de prezenţa rochiei furou în timpul anilor 90, când făcea din fiecare apariţie una memorabilă. Eleganţa domina, iar senzualitatea plutea în aer, de aceea te poţi inspira din acele timpuri dacă îţi doreşti un asemenea rezultat. Cum trebuie să o porţi? Cu o coafură lejeră, uşor messy şi cu atitudinea necesară, căci vei fi în centrul atenţiei.




3. Ne place Rihanna şi o urmărim cu interes de fiecare dată, mai ales pentru că ştim bine faptul că stilul ei vestimentar este unul inspiraţional. Nici rochia furou nu a scăpat de o abordare cool a artistei, pe care o vom lua în considerare şi noi, de aceea, îţi propunem să o îmbraci pe cea mai classy din garderobă şi să o trimiţi într-o zonă sport, cu un touch rebel, asociind mătasea rochiei cu, de ce nu, o şapcă din dressingul iubitului. 



4. Când vorbim despre modă, cu siguranţă nu vorbim despre reguli, căci ne este permis să facem tot ce ne trece prin cap. Asta ne-a motivat să îţi sugerăm o combinaţie îndrăzneaţă, dar de efect, de care te vei îndrăgosti şi care te va urmări şi în sezonul rece, şi anume, rochia furou purtată cu pantaloni. Poţi lua acest truc in considerare şi în momentul în care ai crede ca piesa-vedetă de astăzi te poate trimite într-o zonă vulgară. Adăugandu-i ceva în partea de jos, vei fi ca scoasă de pe podiumurile de la Milano. 




5. Am văzut de nenumărate ori vedetele internaţionale purtând tricouri lungi sau hanorace cu cizme peste genunchi, care transformă un simplu look casual în unul ce îţi rămâne impregnat pe retină. Acelaşi lucru se întâmplă şi când partea de sus este înlocuită cu o rochie furou, căreia să îi fie suprapusă, de ce nu, o jachetă sport. 


Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos