TOP 6 greseli de evitat cand porti blugi skinny

Skinny Jeans este una dintre piesele MUST HAVE in garderoba unei femei, fiind foarte usor de purtat si asortat in orice moment al zilei. Insa trebuie sa ai in vedere anumite aspecte care tepot dezavantaja daca nu acorzi atentie tinutelor tale. 




E recomandat sa ai in garderoba mai multe culori si modele de blugi skinny pe care sa le poti purta cu diferite ocazii, dar nu uita sa ai in vedere aspectele de mai jos:

1. NU purta skinny jeans foarte deschisi la culoare - alege culori mai inchise mai blugii skinny: negru, gri, bleumarin, verde, mov, lasa albul, beige-ul pentru boyfriend jeans, mom jeans sau alte modele lejere;




2. NU purta skinny jeans inghesuiti in botine/ghete/cizme - nu e estetic deloc sa vezi o femeie pe strada cu tivurile blugilor indesate in cizme. Gaseste o modalitate sa nu ai plus sau sa nu ii porti cu botine/cizme sau sa ridici tivurile mai sus, depinde de varianta care te avantajeaza cel mai mult, in functie de conformatia ta;

3. Nu purta masura nepotrivita - fie ca sunt mai mari, fie ca sunt mai mici, nu purta skinny jeans daca nu sunt masura ta. Te dezavantajeaza ambele variante, alege masura potrivita, astfel incat sa te simti confortabil.

4. Nu purta doar skinny jeans clasici - alege diferite modele, combinatii de culori, cu mansete destramate, cu patch-uri, cu vipusca etc. Este un model care iti ofera libertatea sa alegi orice model iti place, atentie insa la tinuta completa pe care o formezi;



5. NU purta skinny jeans doar ziua - poti alege o pereche de skinny jeans clasici negri pentru o tinuta de seara, pentru o iesire la cina sau club, asortati cu un sacou, o pereche de sandale/stiletto sau un top elegant.

6. NU purta skinny jeans doar in tinute casual - ii porti purta si la tinute office, spre exemplu, daca in tinuta ta adaugi o pereche de pantofi Oxford/balerini/mocasini, un tricou alb/negru si un sacou.


Sursa: Pinterest

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos