Treninguri de Dama Pentru Casa

Atunci cand rutina ta zilnica de lucru inseamna ca nu vei iesi din casa, confortul este cheia tinutei de care ai nevoie. Hai sa vedem care sunt cele mai bune treninguri, pantaloni sport sau hanorace pentru femei pe care le poti purta in casa. Vom trece in revista o serie de modele confortabile si moderne, realizate din materiale moi si placute la atingere.

Pantaloni de trening din bumbac - velur

Alege o pereche de pantaloni de trening din velur intr-o culoare pastelata. Cu o actualizare serioasa a modei si cu o tendinta clara catre anii 2000, acesti pantaloni largi iti vor asigura tot confortul necesar pentru o zi petrecuta in casa.

Hanorac din jersey din bumbac

Pentru o zi petrecuta in casa, daca vrei caldura si confort, alege un hanorac din jersey din bumbac cu guler inalt. Acesta este perfect pentru a te ascunde in timpul apelurilor video in timpul carora nu vrei sa te lasi vazuta.

Pantaloni de trening din jersey de bumbac organic

Ce zici de o pereche de pantaloni de trening din jersey de bumbac roz deschis cu un aspect sport si, totodata, elegant?! Ar fi perfecti pentru o zi petrecuta acasa, pe canapea, in fata filmului preferat. Simte-te confortabil si bine si alege bumbacul organic! Ca sa nu mai spunem ca in acest mod contribui si la salvarea planetei.

Trening vintage cu imprimeu camo albastru cosmic

Acest trening camo ar arata bine si daca il porti cu ghete de iarna. Cu puternice vibratii Billie Eilish, este o dovada ca imbracamintea confortabila de casa nu trebuie neaparat sa fie simpla si monotona.

Trening salopeta cu banda pe lateral

De ce un ai alege un trening salopeta care iti ofera totul intr-o singura piesa?! Este cea mai simpla alegere pentru a te imbraca dimineata. Confortabil si comod, cu siguranta arata mai bine decat pijamalele si va fi minunat pentru o zi petrecuta acasa.

Pantaloni de trening cu talie inalta

Buzunarele laterale stralucitoare transforma acesti pantaloni de trening clasici intr-o piesa vestimentara respirabila si atractiva. Se poate purta pe tot parcursul lunilor de primavara si vara si ii vei adora pentru zilele petrecute acasa.

Pantaloni de alergare

Pantalonii de alergare realizati dintr-o tesatura cu nervuri iti vor face piciorul subtire si atractiv. Banda elastica dubla ii intareste, facandu-i extrem de siguri pentru exercitii, dar si pentru relaxare.

Trening din bumbac organic vopsit

Hanoracul si pantalonii de trening din bumbac organic moale vopsit in doua culori, poate fi minunat pentru o zi petrecuta acasa. Confortabil, calduros, atractiv si usor de imbracat si de intretinut, va deveni imediat imbracamintea ta preferata pentru interior.

Borg Jogger supradimensionat

Pentru confort maxim, alege o tinuta care te va face sa arati ca un ursulet de plus. Joggerii Boohoo si hanoracul asortat arata absolut adorabil si reprezinta tinuta perfecta pentru casa.

Trening gri deschis

Un trening clasic in culorile gri deschis cu logo-uri, poate fi o alegere atemporala, ideala pentru zilele usoare petrecute in fata ecranului.

Hanorac cu gluga

Nimic nu poate fi mai confortabil si mai relaxant decat un hanorac cu gluga. Acesta este perfect pentru acele zile pe care vrei sa le petreci in pat, dar si pentru un substrat suplimentar intr-o zi de iarna. Alege un model cu fermoar pentru a-ti fi mai usor sa il imbraci.

Si, deloc in ultimul rand, putem sa iti recomandam un trening dama din catifea pe care il vei adora in zilele petrecute in relaxare acasa, dar si atunci cand mergi la sala de gimnastica.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos