BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
  • Sorteaza

1 produse gasite

O adevărată profesionistă se remarcă prin abilităţile pe care le deţine, dar şi prin imaginea pe care o are la locul de muncă şi modul în care se îmbrăca. Ţinutele formale includ o mare varietate de opţiuni printre care şi fusta office. Aceasta ar trebui s a fie versatilă, să ţi se potrivească, să îţi accentueze personalitate şi, totodată, să se încadreze în codul vestimentar de la locul de muncă.

În colecţia Foggi vei găsi numeroase modele de fustă office, ideale pentru ţinute inspirate pentru birou.

 

Fusta office creion

Una dintre cele mai formală piesa vestimentare pe care o femeie o poate purta la birou este fusta creion. Aceasta asigura o ţinută formală atrăgătoare şi feminină. Se poate purta cu pulovere, bluze, jachete sau cămăşi, pantofi cu toc, cizme sau botine şi este potrivită pentru orice sezon.

Avantajează orice conformaţie şi este o alegere versatilă pentru orice garderobă. Pentru a avea libertate de mişcare, alege un model cu pliu sau fanta în spate, în partea de jos.

 

Ai nevoie de un aspect curat şi fără cute

Pentru a obţine un look formal specific ţinutelor office, fusta trebuie să arate întotdeauna impecabil, fără riduri sau cute. Modul în care te prezinţi la locul de muncă este cartea ta de vizită şi spune multe despre tine.

Când vine vorba despre fustele pe care le porţi la birou, acestea trebuie să fie întreţinute perfect. Dacă sunt şifonate, vor părea mai scurte decât în realitate şi vor avea un impact negativ, mai ales dacă este o fustă creion până la genunchi. Prin urmare, alege un material care nu se şifonează uşor.

 

Armonizează culorile

Pentru ţinuta de la birou trebuie să ştii să alegi fusta perfectă, dar şi bluza potrivită cu aceasta. Acestea trebuie să se armonizeze şi să nu scapi din vedere sincronizarea culorilor dacă vrei să creezi o impresie bună. Nu poţi greşi cu alegând aceleaşi nuanţe deschise sau culori pastelate şi luminoase.

De asemenea, poţi alege culori contrastante, dar nu uita să ţii cont de ten şi să optezi pentru variantele care te avantajează.

 

Fii atentă la lungimea fustei

Lungimea fustelor pe care le porţi la birou atât în zilele formale, cât şi în cele casual, trebuie aleasă cu multă atenţie pentru a nu crea o impresie neprofesională. Aceasta trebuie să fie cu o palmă deasupra genunchiului şi niciodată mai sus!

 

Alege fusta în funcţie de conformaţie

Poarte fustele care se potrivesc cel mai bine cu tipul tău de corp. Dacă eşti extrem de subţire, ar trebui să eviţi fustele mulate petru că vei părea şi mai slabă. În mod similar, dacă ştii că ai câteva kilograme în plus, alege un model de fustă care să te avantajeze şi să mascheze zonele care nu te favorizează.

Chiar şi femeile cu silueta clepsidra ar trebui să fie atente la ţinuta de birou şi să nu exagereze prin a alege modele de fuste office care le conturează şi mai mult silueta senzuală. Altfel risca să nu mai aibă un aspect profesional şi să piardă din autoritate.

De asemenea, fusta ar trebui să fie confortabilă şi să îţi dea un aer matur, elegant şi rafinat.

  Produsul a fost adaugat in cos