BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
  • Sorteaza

1 produse gasite

Fustele scurte sau mini sunt drăguţe, moderne, versatile şi distractiv de purtat. Trebuie doar să ştii cum să le alegi astfel încât să te simţi confortabil şi să nu te supraexpui inadecvat.

În colecţia Foggi vei găsi modele diversificate şi atractive de fuste scurte sau mini pe care să le poţi purta la ţinute variate.

 

Cum alegi fustă scurtă potrivită?

l  Croiala - Dacă vrei să te simţi confortabil, alege o fustă scurtă evazată sau croită în A-line. Evită modelele foarte strânse pe corp pentru că acestea pot avea tendinţa să se ridice pe picioare şi te pot incomoda la mers.

l  Lungime - Învaţă să alegi lungimea potrivită de fustă scurtă. Când stai în picioare, tivul fustei ar trebui să fie cu două degete dasupra mijlocului coapsei, dar nu mai sus.

l  Material - Nu ezita să încerci mai multe modele şi materiale pentru a găsi ceea ce te avantajează cel mai mult. Fustele scurte sunt uşor de ridicat de vânt, aşa că s-ar putea să fii favorizată în anumite zile de materialele mai plinuţe, precum blugi, lână sau velur.

l  Talie - Alege o fustă scurtă care să stea pe talie, adică pe cea mai îngustă parte a trunchiului. Pentru confort suplimentar şi o potrivire mai bună, accesorizează-ţi ţinuta cu o centură elastică. Croiala A-line îţi accentuează talia şi îţi pune în evidenţă formele curbate.

 

Cum să porţi fustă scurtă sau mini

l  Asigură-te că nu vei fi expusă - Dacă ai decis să porţi o fustă mini, pentru a evita momentele neplăcute, poţi lua în considerare câteva măsuri de siguranţă cum ar fi o pereche de pantaloni scurţi. Aceştia îţi asigură un stil confortabil şi elimină riscul de a fii expusă când te deplasezi sau bate vântul.

l  Poartă cămăşi lungi sau pulovere. Poţi alege câteva modele confortabile, mai grosuţe, pentru toamnă şi iarnă şi câteva mai subţiri şi uşoare pentru vremea caldă.

l  Poarta topuri cambrate şi structurate care cad la nivelul taliei pentru a crea un contrast cu fusta scurtă care curge din aceeaşi linie.

l  Încearcă să porţi fustă scurtă cu un top scurt şi deasupra unul lung, transparent care acoperă fusta complet - aspectul va fi unic şi atrăgător.

 

Straturi peste fusta scurtă

Adăugă pulovere, cardigane, jachete şi alte piese de îmbrăcăminte lungi în garderoba ta pe care să le poţi purta peste fusta scurtă. Acest lucru te va ajuta să maschezi linia scurtă a fustei şi te vei simţi mai sigură fiind acoperită.

Păstrează hainele lungi descheiate în faţă astfel încât să se poată vedea fusta scurtă şi picioarele.

 

Poarta colanţi

În zilele de toamnă poţi purta fustă scurtă cu o pereche de colanţi pe dedesubt. Astfel picioarele tale vor fi acoperite şi nu vei simţi frigul. Iarna poţi alege o pereche de colanţi groşi şi cizme înalte care să îţi asigure tot confortul termic necesar.

Alege o culoare neutră cum ar fi negru, alb sau culoarea pielii şi îi vei putea purta la orice ţinută, sau o culoare vibrantă pentru ţinute declarative şi incitante.

  Produsul a fost adaugat in cos