• Sorteaza

0 produse gasite

Trench-urile nu sunt numai pentru bărbaţi! Sunt genul de haină de toamnă sau primăvară care arată uimitor pe silueta femeilor, completând ţinuta cu eleganţă şi stil. Designul atemporal şi linia care a rezistat trecerii timpului le recomandă ca piese vestimentare valoroase care merită atenţia ta.

 

Ce este trench-ul?

Trench-ul îşi are originile în haina militară pe care soldaţii o apreciau pentru faptul că este confortabilă, practică, rezistenta la apă şi călduroasă. Pe lângă ţesătură, care a fost inventată de Thomas Burberry, trench-ul este uşor de recunoscut datorită croielii cu două piepturi, a centurii de pe talie, a reverului larg şi detaliilor militare - epoleţi, clapete şi buzunare.

Femeile au început să le poarte după al doilea război mondial, când exista un surplus de îmbrăcăminte militară. Au fost popularizate de vedete de la Hollywood precum Marlene Dietrich, Marilyn Munroe, Brigitte Bardot sau Audrey Hepburn. Stilul iconic a rămas la modă de atunci, oferind o combinaţie minunată între practic şi elegant.

 

Trench-ul se poate găsi în numeroase modele atractive

Trench-ul a atins statusul de piesa de bază şi, prin urmare, dacă nu ai încă unul, ar trebui să îl cumperi! Vei găsi numeroase modele atractive, de la simplu la complex cu guler din blană ecologică. Depinde numai de tine să decizi ce fel de trench vei alege şi cum îl vei purta!

 

Cum alegi trench-ul perfect pentru tine?

Cu atâtea modele şi oferte, este imposibil să nu găseşti trench-ul care să se potrivească cel mai bine siluetei tale. Astfel, poţi alege:

l  Varianta scurtă care este până la jumătatea coapsei - ideală pentru femeile minione;

l  Varianta medie - se opreşte în dreptul genunchilor şi se potriveşte pentru majoritatea femeilor şi siluetelor;

l  Varianta lungă - se opreşte oriunde între zona de sub genunchi şi gleznă. Acestea sunt cele mai dramatice şi este nevoie de încredere pentru a le îmbrăca. Funcţionează foarte bine pentru femeile minione, se pot purta cu fustă mini sau rochie şi arata întotdeauna foarte elegant.

 

Cum să porţi trench-ul?

Trench-urile sunt haine extrem de versatile şi arată minunat la ţinute casual sau formale. De asemenea, sunt adecvate pentru diverse condiţii meteo şi excelente în ţinutele stratificate de toamnă sau primăvară.

 

Trench-ul casual

Arată minunat în combinaţie cu blugi, tricou sau pulover şi este haina perfectă pentru plimbare prin oraş. De asemenea, îl poţi purta cu o bluză uşor descheiată sau o cămaşă din denim. Dacă vrei ceva ultra-casual, asociază-l cu un hanorac cu glugă.

Încălţămintea poate schimba în mod radical look-ul: rămâi în zona casual purtând adidaşi sau balerini, sau treci în zona office purtând o pereche de pantofi cu toc. De asemenea, ţinuta ta va fi cuceritoare dacă vei asocia trench-ul cu o rochie simplă de bumbac sau din tricotaj.

 

Trench-ul office

Dacă biroul tău are un cod vestimentar formal pentru afaceri, trench-ul este haina perfectă pentru tine! Merge de minune cu rochii sau costume office, bluze şi fuste sau pantaloni şi bluze. Alege doar un trench în lungimea potrivită pentru a ascunde sacoul sau blazerul. Asociază-l cu o pereche de pantofi cu tocuri în stil office şi vei arăta ca o vedetă de la Hollywood!

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos
0