s xxl
s xxl
  • Sorteaza

68 produse gasite

1 din 2

Rochii mini

Rochiile mini sunt elegante şi drăguţe şi nu se vor demoda niciodată pentru că sunt extrem de feminine şi atrăgătoare. Dacă vrei să arăţi fabulos când porţi o rochi mini din colecţia Foggi, ar trebui ea ţii cont de câteva reguli.

 

Poartă tocuri

Rochia mini îţi pune în evidenţă picioarele, aşa că trebuie să le faci să arate grozav cu o pereche de sandale sau de pantofi cu toc. Tocurile înalte sunt cele mai populare, dar poţi experimenta şi tocurile medii sau platformele, pentru că echilibrează proporţiile şi te vor face să arăţi şi mai sexy.

 

Alege lungimea adecvată pentru rochia mini

Rochiile mini nu sunt toate la fel şi le poţi găsi în diverse lungimi. În funcţie de stil şi conformaţie, fiecare femeie ar trebui să aleagă o anumită lungime. Rochia mini nu trebuie să se termine niciodată în zona cea mai lată a piciorului şi croiala trebuie să pună în valoarea silueta.

 

Lenjeria de corp este foarte importantă

Orice femeie care alege să poarte o rochie mini trebuie să acorde atenţie sporită lenjeriei de corp. Alege un set care îţi asigură acoperire, dar şi sprijin şi care îţi creşte gradul de încredere în silueta. De asemenea, în zilele cu vânt, poţi lua în considerare purtarea unui short sau a unui slip drăguţ.

 

Ai grijă de picioare

Dacă ai decis să porţi o rochie mini este esenţial să îţi îngrijeşti picioarele cu atenţie, iar accentul trebuie pus pe exfoliere şi hidratare. Îţi doreşti ca pielea să arate grozav şi picioarele tale să fie cât mai sexy posibil. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziţie, foloseşte creme sau pulberi de bronzat pentru că îţi vor face picioarele să arate mult mai bine iar tu te vei simţi mai încrezătoare.

 

Rochiile sunt pentru toate vârstele!

La Foggi vei găsi numeroase modele de rochii mini, astfel încât să poţi alege ceva care te avantajează. Sunt cochete şi fermecătoare pentru orice vârstă şi vor face orice femeie să arate elegant.

 

Nu ezita să porţi ciorapi

Rochia mini poate fi combinată perfect cu dresuri sau ciorapi. Chiar dacă tendinţele au pus accent pe culoarea nud, în prezent este destul de obişnuit să vezi femei purtând dresuri negre sau în culorii vii cu rochii mini. O pereche de ciorapi peste genunchi sau şosetele pot da un aer de excentricitate şi un plus de farmec ţinutei. Ia în considerare diverse variante de ciorapi şi urmăreşte să creezi un contrast cu rochia mini.

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos