Ce costum de baie sa alegi in functie de silueta ta

Esti in cautarea costumul de baie potrivit pentru vara aceasta? Alegerea lui poate fi o adevarata provocare , avand in vedere multitudinea de modele disponibile in magazine. Insa noi iti recomandam sa tii cont atunci cand pleci in cautarea unui costum de baie de cateva reguli, care sa iti puna in valoare atuurile si sa ascunda eventualele defecte. 

Descopera ce costum de baie este potrivit pentru fiecare silueta in parte si achizitioneaza-ti un model care sa te avantajeze si care sa atraga toate privirile pe plaja sau la piscina.


Bust generos

Siluetele suple cu bustul generos sunt cele mai cautate de catre reprezentantii sexului masculin. Iar pentru a pune in evidenta frumos acest lucru, e bine sa tinem cont de cateva sfaturi: potrivit ar fi sa fie o culoare uni, cu sustinere pentru sani. Acest model iti va echilibra silueta si iti va oferi un look foarte senzual. 



Pentru minione

Un costum de baie cu decolteu adanc ar fi potrivit pentru fetele minione. Acesta nu numai ca atrage atentia asupra partii superioare, ci si alungeste corpul. 

De asemenea, si costumele de baie din doua piese sunt recomandate minionelor, mai ales cele cu dungi.

In colectia noua Foggi, poti gasi costum de baie cu decolteu adanc.



Pentru silueta cu sani mici

Costumele de baie cu diverse modele, decupaje, care sa atraga atentia sunt potrivite pentru fetele cu sani mici. De asemenea, volanasele in dretul sanilor sunt perfecte, vor oferi senzatia de volum.



Toate costumele de baie prezentate mai sus pot fi comandate AICI si livrate direct la tine acasa, cu transport gratuit in Romania. Daca ai gresit marimea, nu-i nimic, noi te ajutam cu returul, fara niciun cost in plus.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos