Dress to impress!

Ai o intalnire de afaceri si nu stii la ce sa fii atenta? Sau poate lucrezi zilnic cu oameni de afaceri si ai nevoie sa fii imbracata adecvat? 

Mai jos gasesti 6 sfaturi prin care sa impresionezi la intalnirile urmatoare. 

Enjoy! 



1. Țineți îmbrăcămintea și încălțămintea în stare perfecta, curate si calcate. Este vorba de detaliile care vor face diferența între dvs. și ceilalti.

2. Preveniți cutele și nasturii lipsă. Controlați-vă în mod regulat hainele și impaturiti sau îndoiți articolele de îmbrăcăminte imediat după purtare. Dacă observați că un nasture lipsește, coaseți-l înapoi sau duceți-l la o croitoreasă.

3. Acordați atenție unghiilor. Toată lumea se uită la mâini. Păstrați-vă unghiile curate și frumos aranjate. Unghiile dvs. sunt un indicator care atesta faptul ca acordați atenție și detaliilor la locul de muncă.

4. Nu schimbați pantofii. Aveți doar o pereche de picioare, deci cumpărați cei mai buni pantofi pe care vi-i puteți permite. Țineți pantofii curati si lustruiti. Dacă tocurile sunt uzate,reparați-le. O incaltaminte de calitate, sau doua, sunt de preferat mai multor perechi de proasta calitate.

5. Acordați atenție accesoriilor dvs. Investiți în accesorii de înaltă calitate și utile. Luați un stilou, o poseta,un ceas și un notepad sau tabletă acoperite cu piele.Acestea vor arata clasa dumneavoastra si va vor diferentia.



6. Rochia este pentru confortul clientului, nu a ta. Stați departe de haine prea strânse, prea scurte, prea plictisitoare sau prea revelatoare. Dacă nu sunteți sigura dacă trebuie să purtați ceva sau nu, nu riscati. Fiti întotdeauna cu un pas peste ceea ce va purta clientul dvs.

Costumle prezentate mai sus sunt diponibile pentru comenzi online internationale sau in Romania pe www.foggi.ro

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos