Imbracaminte si Tinute de Casa Pentru Femei

2020 a fost un an in care moda a avut parte de o restucturare a ideilor si conceptelor. Moda in anul 2020 s-a adaptat la #NouaNormalitate asa cum a putut ea cel mai bine si creativ. Trebuie sa recunoastem, a fost un an in care ti-a fost mai mult decat dor sa pui pe tine o rochie eleganta, un make-up dichisit, sa nu mai vorbim de incaltaminte. Papucii de casa cu siguranta si-au aratat devotamentul pana la ultima “strigare”.

In aceeasi masura, majoritatea dintre noi am lucrat de acasa. Din bucatarie, dormitor, sufragerie, orice coltisor din casa… imbracate in cele mai comode articole, care mai de care mai colorate si asortate. Acum, venim si te intrebam… Nu crezi ca meriti sa incepi noul an tot in haine confortabile, doar ca mult mai sexy?

Pentru cele care cauta alternative, spre a mai schimba vibeul si perspectiva, am pregatit un articol cu si despre imbracaminte si tinute de casa pentru femei.

 

Un trening de dama bine ales poate reprezenta optiunea aceea care te va scoate din monotonie. Poate reprezenta sarea si piperul din relatia cu al tau iubit. Cu toate stim ca uneori e indicat sa fim si sexy.

Noi, cei de la
Foggi.ro avem in site mai multe modele de treninguri dama din catifea, in stil army, cu print, din bumbac, si lista nu se opreste aici. Intra in site-ul nostru si vezi optiunile pe care le ai.

 

In site-ul Foggi.ro gasesti treninguri de dama in culori vii, treninguri de dama in culori neutre, colanti din piele ecologica, carouri, animal print  Uite aici un trening de dama din catifea, intr-o culoare ce nu te va face sa treci neobservata, arunca un ochi si vezi daca ti se potriveste - aici

 

Top 4 cele mai comandate treninguri din site-ul Foggi.ro

1. Trening fromat din hanorac si colanti cu model sau colorati:

2. Treninguri colorate de dama

 

3. Treninguri de dama cu imprimeu

 

Top - Cele mai comandate articole sport de dama din site-ul Foggi.ro

 

1. Colanti Foggi Dama din piele ecologica

 

2. Colanti Foggi Dama catifea - foarte confortabili

 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos