Tipuri de Geci de Dama Pentru Iarna

Iarna este anotimpul in care femeile isi doresc sa aiba haine calduroase si, totodata, sa poata pastra linia eleganta a tinutelor de peste an. Pentru a reusi acest lucru, care in zilele foarte reci ale iernii pare imposibil, tinutele stratificate sunt cea mai buna solutie, iar geaca de la exterior este esentiala.

Vom vedea in continuare cateva tipuri de geci in care femeile vor arata fabulos in iarna.

Geaca matlasata

Pentru toate femeile care considera ca tinutele elegante si caldura nu se pot impaca in anotimpul rece, geaca matlasata vine ca o minune. Aceasta geaca uimitoare, nu numai ca arata fabulos si poate ajuta femeile sa pastreze tinute extrem de atractive, dar sunt si foarte calduroase. Prevazute cu glugi detasabile, sunt dublu stratificate, in culori variate si de diverse lungimi si modele, gecile matlasate sunt parca special concepute pentru tinutele feminine de iarna. Pot fi realizate din poliester, fleece, bumbac, piele, matase sau lana. Usoare si calduroase, acestea sunt gecile ideale pentru deplasari, drumetii, tinute casual sau calatorii.

Geaca denim imblanita

Cel mai bun lucru care se poate spune de geaca denim imblanita este ca este prietenoasa cu vremea. Se poate purta atat intr-o zi cu vant, intr-o calatorie, cat si intr-o zi friguroasa de iarna. Asigura un look modern si se poate asorta cu un pulover usor, dar si cu o rochie de lana. Este perfecta pentru seara, iesiri in club, tinute casual, excursii si drumetii.

Vesta cu gluga

Simpatice, confortabile, calduroase si comode, vestele cu gluga sunt o alege inspirata pentru iarna. Sunt ideale pentru activitatile in aer liber in timpul carora femeile au nevoie de libertate de miscare, cum ar fi alergatul sau drumetiile, dar se pot folosi si ca strat suplimentar peste o geaca sau un pulover gros. Este recomandata pentru tinutele simple necesare in calatorii sau drumetii si se potrivesc de minune cu jambiere termice, pulovere lungi si cizme inalte. Pot fi confectionate din poliester, vascoza, fleece, bumbac, lana sau amestec acrilic.

Blazerul

Blazerele erau purtate in trecut numai de barbati ca haine de birou. In prezent, insa, sunt si in varianta feminina care se poate folosi pe sub un palton in zilele reci de iarna. Este geaca perfecta pentru un interviu sau pentru o tinuta de birou si se poate combina cu pantaloni, dar si cu fusta. Este genul de haina adecvata pentru ceremonii, tinute casual, petreceri, tinute de seara. Blazerul poate fi confectionat din bumbac si lycra, poliester si crep sau lana.

Geaca de piele

Indraznete si feminine, gecile din piele sunt mereu favoritele iernii. Chic si elegante, acestea deservesc mereu scopul, asigurand caldura necesara, protectia de zapada si vant si, deloc in ultimul rand, o tinuta inspirata. Unul din mare avantaj al gecii de piele este faptul ca nu trebuie spalata sau uscata si arata mereu impecabil pentru a putea fi imbracata. Se poate combina cu cizme si camasi din denim, blugi sau pantaloni din piele si este ideala pentru plimbarile cu bicicleta, calatorii, nopti in club, petreceri de seara, dar si tinute casual de zi.

Paltonul

Paltonul este favoritul acestui sezon. Prieten bun cu zapada, frigul si vantul, paltonul duce orice tinuta casual la un nivel superior, fiind ideal pentru un look elegant si rafinat. Se poate purta pentru o iesire la teatru, o vizita la un muzeu, o tinuta formala de ceremonie, dar si pentru tinute casual. Calduros, elegant si confortabil, paltonul nu poate lipsi in iarna acestui an din garderoba nici unei femei.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos