TOP 5 reguli de stil ca invitata la nunta

Se anunta un sezon plin de nunti in aceasta vara? Nu te panica, poti fi sexy si bine imbracata cu buget redus, trebuie doar sa tii cont de aceste 5 reguli de aur in alegerea vestimentatiei perfecte.



"Ce rochie sa imi iau pentru nunta din aceasta vara?" este o intrebare pe care o auzim tot mai des in jurul nostru, insa fricile pot disparea acum pentru ca am scris acest articol special pentru voi, cele care vor avea de onorat cel putin o nunta in sezonul cald. 

In primul rand, vestimentatia de nunta depinde de: 

  • data evenimentului;
  • locatie;
  • invitatie - tematica nuntii;
  • stilul personal;
  • conformatie;
  • stilul partenerului tau;
  • varsta.
Daca ai trecut prin minte toate punctele de mai sus, acum sa vedem care sunt cele 5 reguli de aur de care trebuie sa tii cont:

1. Fara rochie alba la nunta - pentru a nu te confunda cu mireasa; spre exemplu, rochia de mai jos poate fi potrivita pentru un botez, pentru un bal de absolvire, insa nu pentru nunta;



2. Modelul rochiei sa fie corespunzator evenimentului: rochie lunga sau scurta, in functie de conformatia si stilul tau, maneca lunga sau scurta, in functie de vreme, material potrivit, culoare;

3. Accesorizeaza-te corect - daca rochia este foarte incarcata, alege accesorii minimaliste, sandale/pantofi potriviti rochiei. Daca rochia este simpla, alege accesorii voluminoase, pentru a pune tinuta in evidenta;



4. Mai bine mai putin, decat prea mult - nu lasa la vedere tot, alege o lungime de rochie corespunzatoare siluetei tale, decolteul sa nu fie foarte adanc daca rochia este prea scurta. Daca pe invitatie este specificat un dresscode, incadreaza-te in tema nuntii. Daca exista dresscode casual, nu purta jeans scurt cu sandale cu toc si platforma, aceasta poate fi o tinuta potrivita pentru club. Alege o rochie casual, potrivita evenimentului.



5. Ai incredere in tine - atitudinea conteaza foarte mult. Poti avea o rochie simpla, dragalasa, jucausa, insa cu o atitudine demna de o femeie puternica si senzuala, vei pune in evidenta si cea mai simpla tinuta. 



Toate rochiile de mai sus pot fi gasite in colectiile noastre si comandate online AICI.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos