Top Tendinte Make Up Toamna 2017

Toamna ne transmite stări de moleşeală, de obicei, şi îşi face simţită prezenţa doar în nuanţe arămii şi maro, aşternute pe frunze, haine şi nu numai, căci ne-am obişnuit ca şi machiajul să ni-l realizăm ţinând cont tot de acestea. 



Însă, lucrurile nu stau deloc aşa anul acesta, căci ai spune, privind ochii fardaţi ai modelelor de pe catwalk, căci ne aflăm, de fapt, la o prezentare a lunii mai. Ce înseamnă asta? Eye-liner colorat, buze ce parcă au sărutat piersici şi un gram de glow care ne va aminti de frumoasa vară ce tocmai a trecut.



E o idee grozavă de a păstra zilele însorite chiar pe pleoapele tale, însă este un stil care nu se potriveşte oricui, de accea un trend care va face furori, ideal pentru adeptele minimalismului este machiajul grafic. Mult mai uşor de realizat decât oricare altul, acesta necesită nu multă îndemânare, ci doar un tuş cu care sa te poţi juca în linii şi puncte.



Audrey Hepburn şi Coco Chanel ne-au dat lecţii de stil, purtând cu maiestrie celebrele coliere din perle, însă diva anului 2017 şi le va smulge de la gât şi îşi va arăta dorinţa de a iesi din anonimat folosindu-le în locul fardurilor. Destul de curajos, însă merită, cu siguranţă, încercat.


Majoritatea designerilor ne-au arătat, în ultima perioadă, dorinţa de a culege elemente din moda anilor trecuţi şi a le poziţiona în actualitate. Această mişcare de reintroducere a combinaţiilor stilistice, a texturilor şi a culorilor în care străluceau părinţii noştri la petreceri se regăseşte şi in machiajul acestui sezon, fapt ce va da viaţă oricărei apariţii, căci anii `90, electrici şi vibranţi, îşi ocupă un loc în rândul look-uilor de toamnă.



Dacă niciunul dintre noile trenduri nu te-a convins, acesta este aproape imposibil să nu îţi facă cu ochiul căci, este potrivit tuturor femeilor şi suntem convinşi că scoate cel mai bine în relief frumuseţea, asta dacă este accesorizat cu un zâmbet larg şi sincer: make-up-ul natural.

Tu ţi-ai ales favoritul?

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos