Ținute office de iarnă: sfaturi și idei practice care te vor ajuta să arăți MINUNAT la birou

Ținute office de iarnă: sfaturi și idei practice care te vor ajuta să arăți MINUNAT la birou

 Ținute office de iarna_sfaturi și idei practice care te vor ajuta să arăți MINUNAT la birou.

Femeile acordă o importanță deosebită felului în care arată și se îmbracă, mai ales atunci când merg la serviciu, indiferent de funcția sau poziția în care se află la job. Alegerea ținutelor potrivite pentru birou devine mai dificilă în rândul persoanelor de sex feminin odată cu instalarea sezonului rece, datorită scăderii remarcabile a temperaturilor din termometre și a apariției precipitațiilor.

Ținuta pe care o porți în timpul programului de lucru trebuie să arate impecabil în fiecare zi și să fie comodă indiferent de vârsta pe care o ai, deoarece prestanța ta și încrederea pe care o ai în forțele proprii sunt în joc.

Atunci când vine vorba despre ținutele office pe care le poartă iarna, majoritatea femeilor preferă numeroase straturi de haine pentru a se asigura că fac față cu brio temperaturilor nefavorabile, însă uită total de aspectul neplăcut pe care acestea îl oferă. Persoanele situate la polul opus, aleg să poarte ținute prea subțiri, care nu le garantează confort, căldură și comoditate, însă în care arată bine.

Pentru a reuși să fii la modă indiferent de sezon, este necesar să abordezi ținute care te reprezintă, însă pe care să le obții combinând cu mare atenție piesele vestimentare potrivite în conformitate cu temperatura de afară și cu locul în care îți desfășori activitatea. Nu uita că aspectul chipului și al părului tău sunt alte două elemente extrem de importante dacă îți dorești să ai un look impresionant, să arăți minunat și să te simți bine la locul de muncă.

 

1.Ținute office de iarnă - cum poți compune o ținută perfectă pentru birou în sezonul rece.

1.Ținute office iarna - cum poți compune o ținută perfectă pentru birou în sezonul rece - birou, scaun, rochie, pantofi cu toc.

Dacă îți dorești să fii la modă și să arăți impecabil chiar și în cele mai friguroase zile din an, trebuie doar să îți adaptezi ținutele în funcție de temperaturile de afară, deoarece o alegere necorespunzătoare a ținutei te-ar face să te simți incomod și să îți strici starea generală de bine pe parcursul întregii zile.

Acest lucru poate fi făcut cu mare ușurință de către orice persoană prin alegerea și integrarea în ținuta inițială a unor obiecte vestimentare potrivite locului de muncă, precum ștrampi groși, mănuși sau eșarfe și fulare în diverse modele și culori.

Acestea îți vor îmbunătăți ținuta și te vor face să te simți și să arăți fantastic în zilele în care temperaturile sunt scăzute, iar starea ta de spirit este neprielnică.

De asemenea, un aspect foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere pentru a avea un look perfect și impresionant este machiajul pe care îl porți și modul în care îți aranjezi părul în funcție de ținuta pe care o abordezi.

1.1. Ținute office de damă pentru iarnă

Există numeroase obiecte vestimentare pe care le poți îmbrăca pentru a avea un look uimitor atunci când mergi la birou în sezonul rece. Trebuie să ții cont de grosimea hainelor tale și de felul în care le asortezi. Dacă obișnuiești să porți rochii office, le poți combina cu mare ușurință cu o pereche de dresuri groase, un palton de lână și o pereche de cizme cu toc.

Pentru a avea o ținută completă, poți opta pentru adăugarea unei eșarfe colorate, alegându-i nuanța în funcție de personalitatea ta, reușind astfel să îi oferi ținutei tale un plus de culoare și o notă personală. În materie de păr poți opta pentru prinderea acestuia într-un coc elegant sau o împletitură lejeră, care se vor potrivi perfect cu rochia pe care o porți.

1.1. Ținute office damă iarnă - pulover, tabletă, birou, scaune.

Dacă ai parte de niște zile aglomerate, poți alege să porți o pereche de pantaloni eleganți care se asortează foarte bine cu cămăși de damă, ținuta elegantă perfectă pentru momentele în care programul tău este unul foarte încărcat. Pentru a oferi picioarelor tale confort și comoditate sporită pe parcursul întregii zile, indiferent dacă aceasta este ploioasă sau cu averse de lapoviță și ninsoare, poți opta pentru o pereche de botine îmblănite cu toc sau fără.

De asemenea, o altă alegere potrivită iarna sunt ghetele sau cizmele de damă, pe care majoritatea femeilor le adoră și în care se simt minunat. Nu uita de aspectul feței tale și aplică-ți un machiaj natural sau în nuanțele pieselor vestimentare pe care le porți, pentru a se potrivi perfect cu acestea.

1.2. Ținute office de toamnă-iarnă pentru femei

Perioada de tranziție care face trecerea de la toamnă către iarnă este cea care aduce adesea cele mai bogate precipitații. De aceea, este bine să nu neglijezi felul în care te îmbraci, deoarece în această perioadă, sistemul imunitar începe să scadă și încep astfel să apară foarte des răceli.

Când temperaturile sunt variabile, iar precipitațiile nu întârzie să apară, poți opta să combini piese vestimentare de diferite tipuri care te vor face să arăți minunat. Astfel, poți alege ca în partea inferioară să porți o pereche de pantaloni office de damă, iar în partea superioară o maletă sau o bluză elegantă în diverse modele sau culori.

Peste acestea poți purta sacouri office de damă și accesorii, care să îți protejeze capul împotriva frigului și a precipitațiilor specifice acestor anotimpuri, precum pălării sau căciuli stil beretă, perfecte pentru a obține o ținută completă și încântătoare.

În momentul în care alegi să îți accesorizezi ținuta cu astfel de accesorii, trebuie să ții cont și de felul în care arată părul tău, cel mai potrivit fiind să optezi pentru niște bucle lejere sau îndreptarea părului tău natural.

1.2. Ținute office toamnă iarnă pentru femei - sacou negru, cămașă albastră, blugi negri.

O altă soluție vestimentară pe care o poți aborda în această perioadă friguroasă și cu condiții meteorologice nefavorabile este combinarea unei perechi de blugi skinny negri cu o pereche de botine sau ghete cu toc sau fără și o cămașă albă sau albastră, clasică, cu sau fără guler, peste care poți adăuga cu mare ușurință un pulover de lână sau cașmir, ținuta ideală care îți garantează atât un confort ridicat, cât și zile călduroase minunate petrecute la muncă alături de colegii de birou.

2. Ținute office iarna - cum să te îmbraci la birou iarna în funcție de vârstă

2. Ținute office iarna - cum să te îmbraci la birou iarna în funcție de vârsta - femei, laptop, birou.

Pe lângă temperatura din termometre sau locul în care îți desfășori activitatea profesională, un alt criteriu important care influențează modul în care îți alegi ținutele este vârsta pe care o ai.  Trebuie să alegi stilul vestimentar care te face să te simți bine, indiferent dacă vorbim despre tipul, nuanțele sau modelele obiectelor tale vestimentare.

Este important să mizezi pentru piese vestimentare care îți avantajează, îți scot în evidență silueta și se armonizează de minune cu stilul tău vestimentar. Pentru a îți putea scoate în evidență silueta, este necesar să cunoști dacă aceasta are formă de dreptunghi, clepsidră, triunghi sau ovală. Un alt aspect deosebit de important este aspectul chipului tău și al coafurii pe care o porți, deoarece îți vor îmbunătăți considerabil ținuta și te vor face să fii încrezătoare și să arăți minunat zi de zi la locul de muncă.

2.1. Ținute de birou iarna pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 ani

În primii lor ani de muncă, femeile sunt încă tinere și experimentează cu mare plăcere combinarea cât mai multor haine și accesorii, pentru a descoperi stilul vestimentar care li se potrivește cel mai bine și pe care îl preferă cel mai mult la locul de muncă.

Începând cu vârsta de aproximativ 25 de ani, în funcție de dezvoltarea fiecăreia, personalitatea feminină începe să se contureze în materie de haine și modă, iar femeile încep să devină din ce în ce mai categorice cu privire la modul în care își aleg ținutele și le accesorizează.

2.1. Ținute de birou iarna pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 ani - pălărie, bluză, palton.

De regulă, cele mai adorate piese vestimentare de către femei în această perioadă sunt fustele de damă, atât datorită diversității de modele precum în cloș, în formă de A sau mulate, cât și a faptului că scot foarte bine în evidență formele corpului. Mai mult, acestea pot fi asortate cu numeroase tipuri de bluze, cămăși sau pulovere elegante.

Dacă nu îți plac fustele, poți opta pentru un costum elegant din diverse materiale precum bumbac, stofă sau catifea. Pe lângă alegerea unor piese vestimentare, este important să ții cont și de culorile acestora și să optezi pentru nuanțe pale sau reflectorizante, în funcție de gusturile tale și de starea pe care o ai.

De asemenea, rochiile se află în topul preferințelor femeilor în intervalul de vârstă cuprins între 25 și 45 de ani, atât datorită diversității materialelor din care acestea sunt confecționate, precum satin, piele, blugi sau bumbac, cât și a modelelor largi sau mulate, care îți scot în evidență într-un mod plăcut forma corpului.

Indiferent de ținuta pe care o abordezi, aspectul feței tale trebuie să fie plăcut, așa că nu uita de alegerea unui machiaj corespunzător, precum farduri nude și codițe negre trasate cu tuș pentru ochii tăi și ruj roșu sau roz sau nuanțe puternice aplicate pleoapelor tale, alături de rujuri nude.

2.2. Ținută perfectă de birou iarna pentru femeile peste 45 ani

Atât în materie de stil vestimentar, cât și pe alte planuri, odată cu atingerea pragului vârstei de 45 de ani, femeile devin mai mature, doresc o schimbare și abordează stiluri diferite. Acestea optează pentru haine mai lejere care nu ies atât de mult în evidență și le avantajează silueta.

În materie de nuanțe, preferatele doamnelor sunt alb, negru, bej și gri. Indiferent de ținuta abordată de tine, nu trebuie să îți lipsească accesoriile precum cercei sau inele cu pietre prețioase, coliere minimaliste sau extravagante, fiind niște piese de rezistență care îți vor oferi strălucire, te vor face să te simți minunat și îți vor îmbunătăți toate outfit-urile.

De asemenea, nu uita să-ți pui amprenta asupra acestora prin adăugarea unei genți de umăr sau de mână și a unor accesorii de pus pe cap sau la gât, cum ar fi pălării elegante, berete sau eșarfe multicolore, deoarece vestimentația ta spune foarte multe despre propria personalitate și felul tău de a fi.

2.2.Ținută perfectă de birou iarna pentru femeile peste 45 ani - sacou, cămașă, birou, telefon.

Dacă îți place să porți rochii, poți opta pentru modele cu o lungime până la genunchi, fiind foarte impunătoare și elegante în același timp. În sezonul rece, alături de acestea, poți purta o pereche de dresuri vătuite, o geacă de blană și ghete sau pantofi cu toc mediu sau mic, de diferite forme, precum pătrat sau rotund.

Atunci când obișnuiești să porți costum, o pereche de pantaloni eleganți conici, drepți sau evazați și o cămașă albă cu sau fără guler, alături de un sacou colorat sau în nuanțe pale în funcție de preferințe, se potrivesc de minune la locul tău de muncă.

Dacă preferi fustele în detrimentul rochiilor, poți realiza o ținută elegantă perfectă pentru zilele petrecute la locul de muncă prin combinarea unei fuste frumoase din satin împreună cu o pereche de ștrampi groși și un pulover croșetat, foarte călduros, fiind trei piese vestimentare extrem de versatile, care se îmbină într-un mod armonios.

Poți adăuga o pereche de cizme scurte sau ghete din diferite materiale precum piele ecologică sau întoarsă și un palton de lână sau o geacă de blană artificială. De asemenea, nu uita să iei în considerare alegerea unui machiaj cu nuanțe potrivite vârstei tale și ținutei pe care o abordezi.

Dacă obiectele vestimentare pe care le porți necesită un machiaj în culori vii, alege un ruj nude sau un gloss, iar dacă alegerea fardurilor este una naturală, poți opta pentru un ruj reflectorizant, care să îți scoată în evidență trăsăturile frumoase ale feței.

 În concluzie, locul de muncă este cel în care femeile trebuie să se simtă confortabil și să aibă un aspect perfect, începând de la întreaga ținută, până la felul în care își aranjează părul sau se machiază, deoarece le face să aibă o stare bună și să fie mai încrezătoare în forțele proprii.

 

Sursa foto: unsplash.com.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos