s xxl
s xxl
  • Sorteaza

45 produse gasite

Rochii office damă

Dacă lucrezi într-un mediu corporatist, cu siguranţă ai auzit de noţiunea de “rochie pentru succes” care defineşte acea rochie office perfectă pentru birou şi pentru întâlnirile de afaceri.

 

Cum ar trebui să alegi rochia office?

Când alegi rochia office, trebuie să ai în vedere codul vestimentar al firmei, dar şi impactul pe care aceasta îl va avea supra succesului tău. Cum crezi că îţi vor putea fi recunoscute meritele în cadrul unei şedinţe generale, dacă ţinuta ta nu este potrivită?

Prin urmare, garderoba pentru birou, iar aici intră şi rochiile office, reprezintă un instrument pe care îl poţi folosi pentru a te lansa în carieră, aşa că foloseşte-o cu înţelepciune.

 

Garderoba ta - un instrument care te poate propulsa în carieră

Chiar dacă nu eşti într-o poziţie care implică întâlniri cu clienţii, pentru a face o impresie bună şefului şi echipei cu care lucrezi, ar trebui să fii atentă la rochiile pe care le porţi la birou. La Foggi vei găsi o colecţie atractivă de rochii office, astfel încât să ai de unde alege exact ceea ce ţi se potriveşte mai bine.

 

Ceea ce porţi te reprezintă

Ceea ce purtăm are conotaţii psihologice şi oferă celor din jur informaţii despre persoana care suntem, dar şi despre modul în care acţionăm. Când îmbraci o rochie office, nu numai că vei crea o anumită impresie la birou, dar vei intra şi tu într-o anumită dispoziţie.

Altfel spus, ne îmbrăcăm în conformitate cu ceea ce ne reprezintă şi suntem, şi, totodată, ceea ce purtăm ne poate schimba starea de spirit.

 

Cum alegi rochia office potrivită

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi rochia office potrivită:

l  Caută o rochie care se termină deasupra genunchilor, pe genunchi sau uşor sub genunchi. Orice rochie mai scurtă va arăta provocator şi va fi nepotrivită pentru birou.

l  Dacă este o rochie fără mâneci sau expune prea mult din decolteu, asociaz-o cu un cardigan sau un sacou.

l  Poartă bijuterii simple şi mici. Prea multe te vor face să pari pregătită pentru nunta şi vor distrage atenţia clienţilor sau a colegilor.

l  Poartă pantofi simpli cu aspect profesional şi evită modelele strălucitoare.

l  Dacă ai dubii în ceea ce priveşte codul vestimentar din biroul tău, observă cu ce se îmbraca celelalte femei şi foloseşte-le ca model.

l  Rochia pe care o porţi trebuie să arate întotdeauna impecabil, deci ai grijă la modul în care o îngrijeşti.

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos