s xxl
s xxl
  • Sorteaza

68 produse gasite

1 din 2

Rochii club damă

După o săptămână tracasantă, termene, întâlniri, cursuri şi mult stres, s-ar putea să fii dornică să petreci o noapte în club! Hai să vedem cu ce te poţi îmbrăca pentru o petrecere în club pentru a te simţi cât mai bine şi a profita la maximul de timpul petrecut acolo.

 

Alege o rochie care ţine cont de codul vestimentar al clubului

Dacă este un club rafinat şi sofisticat, ar fi potrivit să alegi o rochie casual şi să adopţi o ţinută mai formală, iar dacă este un club renumit pentru ţinutele luxoase, o rochie elegantă este cea mai bună alegere. Pentru a te simţi cât mai încrezătoare, adaptează-ţi look-ul în funcţie de locaţie şi alege rochia de club adecvată.

 

Nu te sfii să îţi pui în evidenţă atuurile

Cu siguranţă ştii care sunt părţile tale forte şi, dacă vrei să arăţi fabulos în rochia ta de club, nu trebuie să ai reţineri în a le pune în evidenţă. Uită de formalităţile impuse de ţinuta de birou şi arată mai mult decât de obicei! Prin urmare, dacă ştii că ai picioare frumoase, o rochie mini este exact ceea ce ar trebui să porţi într-un club, iar dacă ştii că ai un bust atrăgător, un decolteu îndrăzneţ este exact ceea ce îţi trebuie!

 

Evită ţinutele în care ştii că transpiri

Rochia de club potrivită este cea în care arăţi fabulos şi, totodată, te simţi confortabil şi sigură pe tine. Alege un model în care ştii că nu transpiri şi, dacă îţi este greu să stai pe tocuri înalte întreaga seara, alege o pereche de sandale cu toc mic.

 

Accesorizează-ţi ţinuta

Pentru a-ţi personaliza look-ul, adăugă câteva accesorii care să atragă atenţia şi, totodată, să îţi păstreze aspectul rafinat şi elegant. Poartă o pereche de cercei cercuri sau alungiţi, sau alege să faci o declaraţie cu un colier dramatic. Pentru a avea succes, evită să foloseşti prea multe accesorii.

 

Poartă o poşetă mică

Cu siguranţă ştii că majoritatea cluburilor sunt aglomerate, aşa că este bine să eviţi să ai cu tine o geantă supradimensionată în care să cari toată trusa de machiaj, pantofi de schimb şi alte lucruri. Alege o poşetă mică în care să poţi pune strictul necesar, adică portofelul, telefonul şi rujul sau luciul de buze.

 

Cu rochiile de club din colecţia Foggi poţi să fii sigură că nu vei trece neobservată şi că vei atrage multe priviri admirative! Completează-ţi şi tu garderoba cu una sau chiar mai multe piese şi dă tonul la distracţie!

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos