Se incarca...

‘’Living coral ‘’ este culoarea anului 2019!

Sociabila și plina de viață, culoarea Living Coral încurajează activitatea, simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism, interese fericite si exprimare jucăușă.

Reprezentând fuziunea vieții moderne,  Living Coral este o culoare care se dezvoltă în mediul nostru natural și, în același timp, prezintă o prezență plină de viață în cadrul rețelelor sociale.Timp de 20 de ani, ‘’culoarea anului’’ a influențat deciziile de dezvoltare și cumpărare a produselor în mai multe industrii, inclusiv moda, mobilierul de casă și designul industrial, precum și produsele, ambalajul și designul grafic.Procesul de selecție a culorilor anilor necesită o analiză atentă și o analiză a tendințelor. Pentru a ajunge la selecție în fiecare an, experții în culori de la Institutul Pantone Color căuta noi influențe de culoare. Acestea pot include industria de divertisment și filmele din producție, colecțiile de artă  și artiștii noi, moda, toate domeniile de design, destinații de călătorie populare, precum și noi stiluri de viață, playstyles și condiții socio-economice. Influențele pot proveni, de asemenea, din noile tehnologii, materiale, texturi și efecte care influențează culoarea, platformele sociale relevante și chiar evenimentele sportive viitoare care captează atenția în întreaga lume.

newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Cand alegi o pereche de jeans trebuie sa fii atenta la anumite detalii, care conteaza si fac diferenta. Stii doar ca detaliile mici sunt cele mai importante, right?
Ai o intalnire de afaceri si nu stii la ce sa fii atenta? Sau poate lucrezi zilnic cu oameni de afaceri si ai nevoie sa fii imbracata adecvat? Mai jos gasesti 6 s...
Rosu este culoarea dragostei, iar de Valentine's Day iti recomandam sa emani putere, senzualitate intr-o tinuta rosie.