Se incarca...

Back to school

Mai e puțin și începe facultatea! 

Emoții mari pentru boboace, dar nu numai. Ai avut la dispoziție trei luni să-ți pui la punct garderoba, fiindcă, ok, știm că haina nu-l face pe om, dar ... ce bine te simți când întoarce lumea capul după tine. Dacă ești în anul I, vei dori să faci impresie. Dacă ești în II sau III, ori ai o reputație de păstrat, ori una… de salvat.

Dacă nu ești cumva singura persoană de pe planetă care nu a văzut încă ”Blonda de la Drept”, știi ce zic! Părul și machiajul, impecabile la orice oră, haine și pantofi din cele mai noi colecții, perfect asortate, ”the” poșetă, fără de care ținuta nu e niciodată completă – numai cine nu se pricepe ar putea zice că nu e mare lucru să le ai pe toate puse la punct. E greu, dar merită!


Vreau să îți arăt câteva ținute inedite, cu care sunt convinsă că ai să atragi atenția. Sunt suficient de potolite cât să nu îi agaseze pe profesori, dar au ceva aparte care te scoate în evidență. Să zicem că într-o zi ai chef să porți rochie. Pentru mers la școală nu poți alege ceva extravagant, pentru că nu ar fi adecvat. Hainele trebuie să te pună în valoare, să fie confortabile, dar mai ales adecvate situației și locației. Oricare dintre aceste rochii poate fi o opțiune.În cele mai multe zile, probabil vei purta jeanși, până la urmă, sunt cei mai comozi... Dar și extrem de versatili. Dacă ai un stoc suficient de bluze, poți să porți liniștită aceiași jeanși fără să te plictisești. Și cum ar fi dacă jeanșii și bluzele tale ar fi altfel decât ce găsești sau ce vezi în orice mall?!

Ieși din mulțime și fă-te remarcată! Răsfoiește colecțiile noastre ca să vezi toate modelele pe care ți le propunem și alege ce ți se potrivește. Îndrăznește să fii Foggi


newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Există o ținută versatilă pentru toamna aceasta, care te va scoate din încurcatura de fiecare dată.
Decizia de a purta jeanși cu un top alb e întotdeauna câștigătoare!
Dressing-ul ”capsulă” este un dulap care conține cele mai versatile haine pe care le ai.