Flash Sales
Flash Sales
  • Sorteaza

0 produse gasite

Când vine vorba de confort, există două tipuri de pantaloni pe care vei dori să îi ai - colanţii şi jeggings. Fiecare dintre aceştia îşi are propriile avantaje legate de stil şi aspect, dar, dacă vrei ceva mai rafinat, alege jeggings care sunt o combinaţie între colanţi şi blugi.

 

Jeggings - un colant de calitate

Colantul este un pantalon clasic care există de zeci de ani. Rezervaţi iniţial pentru activităţi sportive, în prezent sunt piese de bază în garderoba oricărei femei. Jeggings-ii duc experienţa mai departe către o treaptă superioară, oferind femeilor un pantalon confortabil pe care se pot baza în nenumărate ocazii.

Disponibili în ţesături variate, moi şi plăcuţi la atingere, sunt infunzati cu spandex care asigură un grad mare de elasticitate şi confort sporit. Ideali pentru primăvară sau vară, seamănă foarte bine cu blugii şi sunt o opţiune măgulitoare şi uşor de purtat.

Se pot găsi în numeroase culori şi imprimeuri şi se potrivesc cu orice. Culorile neutre se pot purta la ţinute mai rafinate, în vreme ce imprimeurile cu modele vor arăta elegant dacă sunt împerecheate cu un top de culoare solidă.

 

De ce să alegi jeggings?

Este un tip de pantaloni perfect mulati pe picioare, moale şi elastic realizat din materiale sintetice şi spandex. Faţă de o pereche obişnuită de colanţi, jeggings imită denimul şi creează iluzia blugilor skinny. Această calitate îi face mai versatili decât o pereche de colanţi şi îi recomandă pentru ţinute mai rafinate.

Un jeggings închis la culoare merge cu aproape orice şi se poate purta în nenumărate ocazii, inclusiv în sala de sport. Negrul, o altă culoare întâlnită la jeggings, este clasic, subţiază şi, desigur, se potriveşte la orice!

Un alt motiv pentru care merită să alegi jeggings este faptul că sunt realizaţi din materiale uşor de spălat şi de îngrijit. Nu se şifonează şi nici nu trebuie călcaţi înainte de purtare. Aceste caracteristici îi fac opţiunea ideală pentru a câştiga timp.

 

De ce ai nevoie de jeggings?

Când vine vorba despre pantaloni, alegerea se reduce la ceea ce te avantajează cel mai mult. Alege modelul care îţi place şi pe care îl poţi purta în ţinute diverse. Poţi purta jeggings la ţinute casual sau elegante. Există suficient de multe culori şi imprimeuri pentru a găsi modelul adecvat pentru orice bluză sau cămaşă din dulap şi a realiza combinaţii inspirate şi rafinate.

 

Cum poţi purta jeggings?

Asortarea jeggings-ilor este simplă pentru că aceştia se potrivesc cu multe piese vestimentare. Totul depinde de aspectul pe care doreşti să îl obţii. De exemplu, dacă vrei o ţinută relaxată pentru weekend, poarta-i cu tricoul preferat. Dacă ai nevoie de o ţinută pentru film sau comisioane, poarta-i cu un top şi o blazer.

Pentru o ţinută de date, alege să porţi jeggings cu o bluză albă şi pantofi cu toc. Dacă preferi pantofi plaţi, poţi alege balerinii sau o pereche de cizme. De asemenea, vor arăta minunat cu bluză şi pulover. Completează-ţi aspectul cu adidaşi şi o borsetă de mână.

Dacă vrei un aspect casual, poartă un hanorac larg, jeggings şi pantofi sport, sau o cămaşă de flanelă şi cizme înalte.

 

  Produsul a fost adaugat in cos