s xxl
s xxl
  • Sorteaza

1 produse gasite Sterge toate filtrele

În funcţie de croială, există mai multe tipuri de blugi, printre care şi cei skinny sau slim fit, deseori confundaţi. În magazinul nostru vei găsi mai multe modele din ambele tipuri, toate fiind produse de calitate la preţuri foarte accesibile

 

Diferenţa dintre blugii skinny şi cei slim fit

Blugii skinny sunt tipul de pantaloni foarte strânşi pe picior, în vreme ce modelul slim, chiar dacă este fix, este puţin mai lărguţ. De îndată ce ai înţeles care este diferenţa dintre cele două tipuri de blugi îţi va fi uşor să cumperi modelul care te avantajează cel mai bine şi să îţi completezi ţinutele cu mult stil.

 

Blugii skinny

După cum sugerează şi numele, blugii skinny sunt atât de mulati pe picior încât par a fi o a doua piele. Pentru a oferi libertate de mişcare sunt confecţionaţi dintr-un material foarte elastic, acesta fiind şi secretul potrivirii perfecte pe talie, şolduri, coapse şi gambe.

Aceşti blugi vor sta perfect pe talie şi îţi vor pune silueta în evidenţă într-un mod măgulitor. Dacă vei alege mărimea potrivită, se vor potrivi atât de bine încât nici nu îţi vei da seama că îi porţi. În mod ideal nu trebuie să existe pliuri, încreţituri sau falduri în zona picioarelor, ci să arate că turnaţi. Numai în acest caz vor arăta impecabil şi îţi vor flata silueta.

 

Cine poate purta blugi skinny?

Blugii skinny nu sunt pentru toată lumea. Aceştia dezvăluie şi accentuează forma şoldurilor, a coapselor, a genunchilor şi gambelor şi, dacă preferi să ascunzi ceva, este mai bine să eviţi acest model.

Blugii skinny sunt special concepuţi pentru siluete şi corpuri perfecte, cu proporţii echilibrate şi curbe delicate.  Nu vor arăta bine pe siluetele foarte slab, dar nici pe cele plinuţe.

 

Cu ce se pot purta blugii skinny?

Vor arăta foarte bine cu topuri lungi, tunici, pulovere supradimensionate, hanorace, tricouri, jachete cu croială relaxată, cardigane şi orice altă piesă vestimentară care ajunge până la şolduri şi chiar mai jos.

Dacă nu vrei să fii provocatoare, ar trebui să eviţi topurile mulate, scurte sau decupate, tricotajele şi orice altă bluză strânsă pe corp.

 

Blugii slim fit

Fără a fi lipiţi de picior, blugii slim fit urmează perfect formele corpului, conturând şoldurile şi coapsele. Sunt mai largi în zona picioarelor decât cei skinny şi nu sunt ficşi pe gleznă. Unele modele au o croială conică, altele sunt drepte.

Deseori confundaţi cu blugii stretch, aceştia conţin o cantitate mai mică de spandex sau lycra. Nu sunt la fel de turnaţi pe corp ca cei skinny şi sunt mai confortabil de purtat.

 

Cine poate purta blugi slim fit?

Blugii slim fit sunt mai versatili decât cei skinny şi arată minunat pe orice siluetă. Pot fi purtaţi de femeile de toate vârstele şi în ocazie. Trebuie doar să te asiguri că se potrivesc bine pe şolduri.

 

Cum poţi purta blugii slim fit?

Blugii slim fit nu arată că a doua piele şi se pot asorta cu aproape orice piesă vestimentară. Dacă eşti în căutarea unui pantalon care să arate bine pe tine şi care să îţi ascundă imperfecţiunile, acesta este modelul de care ai nevoie!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos