• Sorteaza

0 produse gasite

Dacă ştii cum să o stilizezi, fusta din piele este o piesă vestimentară valoroasă. Cu câteva idei inspirate vei reuşi să creezi ţinute extrem de atractive şi feminine.

Descoperă şi tu colecţia Foggi de fuste de piele şi învaţă cum să creezi ţinute cu care să atragi privirile admirative!

 

Alege tipul de fusta din piele care ţi se potriveşte

Pentru a obţine o ţinută reuşită este esenţial să alegi o fustă din piele care se potriveşte conformaţiei şi stilului tău şi, totodată, este adecvată ocaziei la care o vei purta. Acest lucru înseamnă să alegi lungimea şi designul potrivit.

Unele femei pot opta pentru midi, dar cele mai multe vor prefera tipul mini. Depinde şi de ocazie şi de look-ul pe care vrei să îl obţii - profesional, sexy sau îndrăzneţ.

Pentru ţinute business alege o fustă din piele lungă până la genunchi şi poart-o cu ciorapi sau colanţi.

 

Stiluri de fuste din piele

Fustele din piele pot fi creion, A-line sau conice, cu talie înaltă sau joasă, mini sau midi. Dacă vei o fustă din piele midi, alege croiala creion, iar dacă vrei o fustă din piele mai lungă vei prefera croiala A-line sau conică.

Poţi opta pentru un model cu fante sau tăieturi în faţă, în lateral sau în spate - îi vor da un plus de feminitate şi senzualitate.

 

Culoarea fustelor din piele

Poţi găsi fuste din piele în aproape orice culoare, dar cele negre sunt mai uşor de asortat şi accesorizat deoarece se potrivesc cu aproape toate culorile. Experimentează mai multe culori şi vezi care dintre acestea funcţionează cel mai bine pentru tine!

 

Ce topuri poţi purta cu o fustă din piele

Pentru a alege cel mai bun top pe care să îl porţi cu fusta din piele, ţine cont de croiala acesteia. O fustă creion vă arăt minunat cu un top deschis la culoare, în vreme ce fuste A-line sau conice sunt puse în valoare de topuri până în talie. Vei arăta şi mai elegant dacă vei purta jacheta din piele sau din blugi.

Cu o fustă din piele închisă la culoare poţi purta orice tip de top, în vreme ce variantele colorate necesită un top mai discret. În general, o cămaşă albă, crem sau în culoarea fildeşului va arăta magnific cu o fustă din piele neagră.

 

Ţinute pentru orice ocazie cu fusta din piele

l  Pentru o ţinută de seară, o petrecere în club sau o ţinută de stradă chic, poartă o fustă neagră A-line cu un top colorat.

l  Pentru o ţinută feminină, alege culori deschise şi pastelate, dantelă şi accesorii variate.

l  Pentru o ţinută super sexy, alege o fustă scurtă şi o cămaşă lungă, un tricou, sau încearcă un top în V sau o bluză fără mâneci.

l  Pentru o ţinută conservatoare de birou alege o ţinută simplă cu o fustă din blugi până la genunchi cu ciorapi sau colanţi, un top modest şi un blazer lung sau un cardigan.

l  În timpul iernii poartă un trench, un cardigan sau un pulover lung, iar vara optează pentru topuri uşoare şi deschise la culoare.

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos