s xxl
s xxl

2 produse gasite Sterge toate filtrele

Dacă eşti în căutarea unei perechi de pantaloni sport de damă, moda sau brandurile sunt mai puţin importante. Tu ai nevoie de haine special concepute pentru a te simţi cât mai confortabil în timpul activităţilor sportive şi nu pentru a face parada modei!

În magazinul nostru vei găsi pantaloni sport de damă de calitate, ideale pentru sport şi activităţi în natură. Purtând hainele adecvate în timpul activităţilor susţinute te vei simţi confortabil şi nu te vei supraîncălzi, iar pantalonii pe care îi porţi vor face diferenţa în modul în care te vei simţi după antrenamente. 

Sunt câţiva factori care determină gradul de confort al pantalonilor şi de care ar trebui să ţii cont când îi alegi, cum ar fi materialul.

 

Alege o ţesătură respirabilă

Îmbrăcămintea de antrenament trebuie să fie confecţionată dintr-un material care ţine la distanţă transpiraţia sau o absorbe, astfel încât pielea să rămână mereu uscată. Există multe ţesături respirabile care elimină transpiraţie de pe piele ajutând-o să se evapore rapid şi care păstrează constantă temperatura corpului.

Astfel, pantalonii din ţesături care conţin polipropilenă sunt o alegere bună pentru exerciţii fizice sau activităţi în timpul cărora vei transpira foarte mult, pentru că permit evaporarea transpiraţiei de pe piele şi nu se udă. Alegând pantalonii din bumbac, transpiraţia va fi absorbită, hainele se udă şi mişcările tale vor fi îngreunate.

Evită ţesăturile care nu respira precum cele pe bază de cauciuc sau materiale plastice care împiedică evaporarea transpiraţiei şi favorizează supraîncălzirea în timpul antrenamentelor.

 

Alege măsura potrivită

Pentru a te asigura că echipamentul sportiv este măsura potrivită pentru dimensiunile tale, dar şi pentru exerciţiile pe care le vei face, ar trebui să ai în vedere câteva lucruri:

l  Poartă haine largi şi confortabile, dar, dacă alergi sau pedalezi pe bicicletă, evită modelele prea largi care te pot împiedica sau se pot încurca în pedale;

l  Pentru yoga sau Pilates alege ţesături elastice care elimină transpiraţia;

l  Indiferent de activitate, alege haine care să îţi asigure confortul necesar şi să nu îţi împiedice mişcările.

 

Alege echipamentul sportiv în funcţie de anotimp

Dacă obişnuieşti să îţi faci exerciţiile fizice în aer liber sau practici sporturi sezoniere, echipamentul folosit trebuie să se schimbe o dată cu anotimpul. Reţine aceste sfaturi când te îmbraci pentru exerciţii în aer liber:

l  Pentru vremea caldă - alege ţesături care permit pielii să respire şi să elimine transpiraţia. Îmbracă haine confortabile şi răcoroase care să îţi permită să te deplasezi cât mai liber.

l  Pentru vremea rece - alege haine călduroase, dar nu uita că în timpul exerciţiilor ritmul cardiac se va accelera şi temperatura corpului va creşte. Îmbracă-te în straturi pe care să le poţi îndepărta şi pregăteşte-te pentru o temperatură mai ridicată decât cea arătată de termometru. Acoperă întotdeauna capul, urechile şi mâinile pentru a le proteja de frig.

l  Pentru vremea umedă sau cu vânt - poartă un strat exterior care să te protejeze de elementele vitrege.

 

Dacă ai întrebări despre mărimi, livrare sau comenzi, nu ezita să ne suni! Îţi vom furniza cu profesionalism toate informaţiile necesare pentru că tu să faci cea mai bună achiziţie şi să fii mulţumită!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos