Se incarca...

Returnarea produselor


Ne straduim mult ca pozele produselor sa reflecte aspectul real al acestora. Daca totusi, consideri ca exista o diferenta intre ceea ce ai comandat si ceea ce ai primit poti returna in termen de 14 zile calendaristice  produsul. RETURUL ESTE GRATIS! 
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand formularul de retragere prezent pe site. Formularul standard de retragere se completeaza si se transmite in format in electronic pe adresa office@foggi.ro  (click aici pentru descarcare) - acesta este un model si nu este obligatoriu. Dupa analizarea optiunii de retragere, va vom transmite pe e-mail solutionarea cererii de retragere. Orice cerere de retragere primita va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia.
Banii se ramburseaza in termen de 48 ore de la sosirea coletului la noi.
Daca masura nu ti se potriveste o  poti  inlocui  cu o  marime corespunzatoare sau un produs asemanator.Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ne suni la numarul 0753.920.010 si ne ocupam noi de tot. 

Intra in Comunitatea Foggi, a fetelor la moda,
si primesti pe loc un VOUCHER DE -10% REDUCERE la prima ta comanda.

In PLUS! Primesti saptamanal Oferte Fulger si Informatii Valoroase despre Moda si Stil.

Da! Vreau voucher-ul de -10% reducere