• Sorteaza

110 produse gasite

1 din 2

Rochii seară damă

Când eşti invitată la un eveniment care se desfăşoară seara, una dintre primele probleme cu care te confrunţi este legată de ce modul în care ar trebui să te îmbraci. Uneori există un cod vestimentar care va fi menţionat odată cu invitaţia, cum ar fi că trebuie să porţi o anumită culoare sau o rochie din anii ‘70, dar, de cele mai multe ori, invitaţia nu vine cu aceste specificaţii. De aceea, alegerea unei rochii de seară potrivită cu evenimentul poate fi un factor consumator de timp şi generator de stres.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să găseşti rochia perfectă pentru orice ocazie.

 

Ţine cont de tipul evenimentului

Există un cod vestimentar pentru orice ocazie şi, dacă nu este menţionat în invitaţia pe care ai primit-o, ar trebui să alegi să porţi rochia care corespunde tipului de eveniment. Astfel, dacă urmează să mergi la o nuntă, ar trebui să porţi o rochie de cocktail de lungime medie sau o rochie lungă. Dacă nunta începe de dimineaţă, poţi purta o rochie midi până la amiază, după care ar trebui să te schimbi cu ceva mai festiv.

În general, rochiile scurte şi drăguţe se potrivesc oricărui eveniment. Însă, dacă este vorba despre o petrecere de seară într-un cazinou, ar trebui să alegi o rochie cu decoraţii strălucitoare care să te încadreze în mediul spectaculos. Pentru seara balului, poţi alege p rochie scurtă sau una lungă.

 

Ca regulă generală, încearcă să afli dacă evenimentul este formal sau semiformal şi alege rochia în consecinţă.

 

Alege măsură şi culoarea potrivită

Rochia de seară pe care o porţi trebuie să îţi pună în valoare formele şi să ţi se potrivească perfect. De aceea, este bine să o cumperi cu o săptămână înaintea evenimentului şi, dacă necesită ajustări, să le faci din timp. De asemenea, ar trebui să ai grijă la culoarea rochiei care trebuie să fie corelată cu ocazia şi ora petrecerii. Culorile strălucitoare şi îndrăzneţe sunt ideale pentru evenimentele de seară.

 

Ţine cont de stilul personal

Stilul nu ar trebui să lipsească din niciuna dintre ţinutele tale, iar în cazul rochiei de seară este şi mai important pentru că îţi reflectă personalitatea şi te defineşte. De asemenea, ar trebui să te simţi confortabil şi încrezătoare în ţinuta ta, pentru că astfel vei străluci şi vei atrage multe priviri admirative.

 

Acum când ştii cum să alegi rochia de seară potrivită pentru orice eveniment, mai rămâne să găseşti modelul care ţi se potriveşte din colecţia Foggi şi să te distrezi cât mai bine la petrecere!

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos