52 produse gasite

Salopetele sunt, fără îndoială, piese vestimentare atrăgătoare care pot face declaraţii puternice. Acest tip de îmbrăcăminte creează un aspect atractiv şi iese din sfera rochiilor sau a pantalonilor obinşuiţi, fiind mereu la modă.

Salopetele pentru damă, casual, sport sau elegante, sunt piese vestimentare atemporale şi incitante care, dacă ştii cum să le porţi, vor deveni vedetele garderobei tale.

 

Salopete de damă pentru ocazii formale

La următorul eveniment formal, încearcă să ieşi din zona de confort şi să porţi o salopetă - vei fi plăcut surpinsa de efect şi vei atrage multe priviri şi aprecieri. Alege un model elegant şi bine croit, care să îţi pună în evidenţă silueta şi adăugă câteva accesorii simple, dar chic, şi eşti gata de plecare!

 

Salopete de damă casual

Dacă vrei să adaugi un plus de stil unui eveniment casual, trebuie să iei în considerare o salopetă de damă. Aceasta îţi asigură o ţinută relaxată, extrem de confortabilă şi atractivă şi este alternativa perfectă pentru blugi şi tricou.

Alege o salopetă din bumbac, catifea sau denim şi un model care să se potrivească stilului tău. Salopetele largi cu elastic în talie sau cu cordon îţi vor pune în evidenţă talia. Pentru a crea un echilibru şi a păstra aspectul lung şi subţire pe care ţi-l conferă salopeta, încălţămintea trebuie să se termine deasupra gleznelor.

 

Salopetă de damă cu centură sau curea pe talie

O centură sau o curea este un accesoriu de bază pentru a pune în valoare o salopeta de damă. Aceasta îţi defineşte talia într-un mod măgulitor şi îţi pune silueta în evidenţă. Chiar dacă salopeta are cordon sau elastic pe talie, o curea sau o centură te va face să pari mai subţire şi să obţii efectul de clepsidră, atât de măgulitor pentru orice femeie.

Alege un model de curea care să contrasteze cu salopeta. Astfel vei adăuga o nouă dimensiune ţinutei şi vei rupe monotonia şi linia dreaptă care poate părea copleşitoare. Pentru un plus de eleganţă şi o ţinută rafinată, armonizează culoarea centurii cu cea a pantofilor.

 

Ce bijuterii ar trebui să porţi la salopetă?

Fără câteva accesorii îndrăzneţe, salopetele de damă s-ar putea să arate prea simplu şi monoton şi au tendinţa să piardă din factorul wow. Bijuteriile creează un punct de focalizare secundar asupra ţinutei şi dau valoare salopetei.

Când porţi o salopetă foloseşte-te de bijuterii pentru a crea un detaliu interesant care să atragă privirile celor din jur. Alege piese care ies în evidenţă cum ar fi colierele groase sau cerceii supradimensionaţi.

Aurul poate arăta grozav cu salopetele formale, în timp ce bijuteriile colorate vor face mai plăcute salopetele casual.

 

Cum alegi salopeta?

Dacă eşti înaltă, alege un model cu pantalon larg care se termină chiar deasupra solului. Dacă eşti minionă, alege un model cât mai subţire, decupat.

Pentru evenimente formale, alege o salopetă elegantă şi bine croită care îţi flatează silueta, iar pentru ţinute casual relaxate alege o salopetă largă cu elastic sau cordon pe talie.

Completează-ţi look-ul cu accesorii la modă, bijuterii, pantofi şi centuri sau foloseşte straturile pentru a crea puncte de interes.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos