15 produse gasite

Vesta este o piesă vestimentară versatilă pe care o poţi purta în orice anotimp. Poate că ţi se va părea ciudat să alegi un astfel de strat pentru zilele friguroase, crezând că nu îţi va ţine cald, dar să ştii că va deveni repede cel mai bun prieten al tău!

În magazinul nostru vei găsi mai multe modele de veste pentru damă care vor adăuga acel ingredient “waw” pentru ţinute variate. Îţi vor completa cu stil ţinutele şi, dacă ştii cum să le alegi, îţi vor flata silueta.

Iată câteva motive pentru care merită să ai în garderoba câteva modele de veste.

 

Te ajută să ascunzi burtica

Vesta este o modalitate excelentă pentru a masca burtica. Acest lucru este explicat de linia lungă şi verticală pe care o generează şi care creează senzaţia de subţiere. Efectul vizual te va avantaja, mai ales dacă ştii că ai un pic de burtica.

 

Te face mai subţire sau mai înaltă

Chiar dacă nu te va ajuta să pierzi în mod magic cele câteva kilograme care te deranjează acum, vesta creează iluzia că eşti mai subţire sau mai înaltă. Acest lucru înseamnă că este alegerea excelenta dacă eşti micuţă de înălţime sau vrei să pari mai subţire.

 

Te ajută să ascunzi braţele

Chiar dacă ţi se pare ciudat, purtând un blat transparent sau din voal care să îţi acopere braţele şi o vestă, efectul va fi incredibil! Alege din magazinul nostru un model de vestă pe care să o poţi purta vara la ţinute atractive şi senzuale!

 

Dă un plus de stil ţinutelor

Vesta nu este doar o piesă vestimentară versatilă care îţi poate flata silueta, ci şi o opţiune incredibil de elegantă. Indiferent de înălţime sau dimensiuni, orice femeie care poartă o vestă va arăta mult mai rafinată şi mai stilată. Oricât de banală ar fi ţinuta ta, cu o vestă îi vei da farmec!

 

Este foarte versatilă

Nu există ţinută sau ocazie la care să nu poţi purta o vestă! Combin-o cu tricou şi blugi, cu o rochie sau cu o cămaşă, cu pantofi cu toc sau adidaşi - de fiecare dată vei arăta minunat!

 

Câteva modele de vesta

În magazinul nostru vei găsi modele variate de veste. Iată doar câteva sugestii:

l  Vesta din piele ecologică cu guler căptuşit cu blăniţă, fermoar şi şnur în talie - este ideală pentru o ţinută casual într-o zi mai friguroasă;

l  Vesta lungă din blană ecologică cu buzunare aplicate - confortabilă şi călduroasă este perfectă pentru ţinutele de toamnă sau iarna. O poţi purta atât la ţinute business, cât şi la cele sport.

l  Vesta matlasată de damă cu mâneci scurte - este ideală pentru ţinute sport sau casual.

l  Vesta uşoară de vară - o poţi găsi în culori şi modele variate, se poate purta direct pe corp sau în combinaţie cu topuri, tricouri sau cămăşuţe de vară.

 

Prin urmare, dacă te-ai convins că merită să aduci vesta în garderoba ta, nu ezita să achiziţionezi unul sau mai multe din modelele pe care le vei găsi aici. Dacă  ai întrebări referitor la mărimi, livrare sau comenzi, ne poţi suna!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos