Cum sa iti alegi culoarea rujului in functie de culoarea pielii

Rujul este cel care iti contureaza machiajul si intreaga fizionomie, de aceea e foarte important sa alegi o culoare potrivita.

Potrivit specialistilor in machiaj si frumusete, rujul potrivit trebuie sa fie cu 1-2 tonuri mai deschis sau mai inchis decat nuanta naturala a buzelor.

Ce culoare poate fi tenul?


Ten masliniu

Tenul masliniu estescos in evidenta de un ruj maro, roz afina, caramiziu sau caramel. Rujurile mov sau rosu portocaliu nu se combina armonios cu acest tip de ten, asa ca mai bine le eviti.


Ten inchis la culoare

Nuantele inchise la culoare pun cel mai bine in evidenta acest tip ten. Alege un ruj rosu inchis, maro inchis, mov inchis si chiar bronz. Evita nuantele de portocaliu, precum si cele nude sau roz pal fiind prea puternic contrastante.


Ten de portelan

Acest tip de ten este tenul de papusa. Fiind deschis la culoare, bineinteles ca se potrivesc culorile deschise: roz deschis, roz piersica, mov deschis, nude. Daca ai aceasta culoare la piele, evita rujurile inchise la culoare, fiind un contrast foarte puternic intre ten si buze.


Ten rozaliu

Incearca sa porti cat mai des culori precum zmeura, mov pruna si visiniu. Daca ai tenul rozaliu, evitata nuantele deschise precum nude, deoarece vor crea un aspect sters.



Cum testezi culoarea potrivita?

Testeaza culoarea rujului punand testerul din magazin pe mana. Uita-te intr-o oglinda si pune zona colorata in apropierea fetei.


26.09.2018

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos